וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"ביבי אני בדרך": כעבור שנה - הסתיימה הרחקתו של אוריך מלשכת ראש הממשלה

עודכן לאחרונה: 15.3.2026 / 18:03

בית המשפט השלום בראשון לציון אסר עליו ועל נתניהו לדבר על נושאים הקשורים לחקירות, וכן האריך ביום את צו עיכוב היציאה מהארץ של אוריך. יועצו של ראש הממשלה כתב: "אין לי מילים ואין לי אוויר. שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה. חוזרים לעבוד"

בווידאו:דיון בבקשת המשטרה להרחיק את יונתן אוריך מלשכת רה"מ, בית משפט מחוזי מרכז, 6 בינואר 2026/מערכת וואלה

יונתן אוריך, יועצו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, הודיע היום (ראשון) ברשת X כי יחזור לעבוד בלשכת ראש הממשלה, לאחר שהורחק ממנה למשך שנה.

"אין לי מילים ואין לי אוויר. הוֹדוּ לַה' כִּי טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ. שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה. חוזרים לעבוד", כתב אוריך. "תודה לעורכי הדין שלי עמית חדד ונועה מילשטיין. תודה לטליה, אשתי, ולמשפחה שלי. תודה לכם. חוזרים בכל הכוח. ביבי, תהיה זמין, אני בדרך!!!"

אוריך כתב את ההודעה לאחר שבית משפט השלום בראשון לציון נתן תוקף להסכמה שאליה הגיעו המשטרה והפרקליטות עם סנגוריו של אוריך, וקבע כי הוא יוכל לחזור לעבוד בלשכת ראש הממשלה.

"ביבי אני בדרך". אוריך ונתניהו, אפריל 2022/ראובן קסטרו

כמו כן, בית המשפט אסר על אוריך ועל נתניהו לדבר על נושאים הקשורים לחקירות, וכן האריך ביום את צו עיכוב היציאה מהארץ של אוריך.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully