וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קטין נעצר בזכרון יעקב בחשד שניצל אזעקות וגנב אופניים ב-20 אלף שקלים

עודכן לאחרונה: 3.3.2026 / 9:07

המשטרה עצרה קטין בחשד שפרץ למכולה וגנב אופני הרים בשווי 20 אלף ש"ח בזמן שבעליהם שהה במרחב מוגן. הרכוש אותר לאחר שהוצע למכירה ברשת והושב לבעליו. במשטרה הבהירו כי יפעלו נגד עבריינות המנצלת את מצב החירום במסגרת מבצע "שאגת הארי"

הצהרת מפכ״ל המשטרה דני לוי לאחר היום הראשון של מבצע שאגת הארי/דוברות משטרת ישראל

בלשי תחנת זכרון יעקב עצרו ביממה האחרונה קטין תושב העיר בחשד שגנב אופני הרים בשווי 20,000 ש"ח תוך ניצול האזעקות שנשמעו במסגרת מבצע "שאגת הארי". החשוד פרץ למכולה בשכונת מגורים בזמן שבעל הרכוש, קטין אף הוא, שהה במרחב מוגן עם הישמע האזעקות. הקורבן גילה את דבר הפריצה ואת היעלמות האופניים רק עם שובו למקום ודיווח על כך למשטרה.

הוצעו למכירה ברשת. האופניים הגנובים בידי השוטרים/דוברות משטרת ישראל

יומיים לאחר מכן זיהה הקטין כי האופניים שלו מוצעים למכירה ברשתות החברתיות באמצעות פרופיל פיקטיבי. בעקבות המידע, גורמי המודיעין בתחנת זכרון יעקב ביצעו ניתוח שאיתר את החשוד במעשה. צוות הבילוש של התחנה תפס את החשוד כשהאופניים הגנובים ברשותו ועצר אותו. הבלשים השיבו את האופניים לבעליהם והעבירו את החשוד לחקירה בתחנה.

משטרת ישראל הבהירה כי היא רואה בחומרה את ניצול מצב החירום לפגיעה ברכוש האזרחים במהלך מבצע "שאגת הארי". במשטרה הדגישו כי ימשיכו לפעול בנחישות ובאפס סובלנות כלפי עבריינות מסוג זה גם בעת לחימה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully