שרון סטאי, בן 32 מרחובות, הוא הגבר שנדקר למוות ביום שישי מחוץ למועדון "האנגר 17" ברחוב בן אביגדור בתל אביב. במהלך סוף השבוע נעצרו שלושה צעירים, תושבי נתניה בשנות ה-20 לחייהם, בחשד למעורבות באירוע. הם הועברו לחקירה, ואמש, בצאת השבת, הוארך מעצרם בבית המשפט השלום בתל אביב עד יום ראשון הבא.
על פי החשד, במהלך העימות נדקר סטאי פעם אחת ברגל, ופגיעה בעורק הראשי הובילה למותו בזירה. כוחות גדולים של מרחב איילון הוזעקו למקום. עם הגעתם אותר סטאי כשהוא פצוע באורח אנוש, וזמן קצר לאחר מכן נקבע מותו.
במשטרה מעריכים כי הפגיעה בעורק הראשי גרמה לאובדן דם מהיר. חוקרי הזירה אספו ממצאים ועדויות, ומפקד מחוז תל אביב, ניצב חיים סרגרוף, קיים הערכת מצב והטיל את החקירה על היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב איילון.
בן דודו של סטאי סיפר בשיחה עם וואלה: "אנחנו לא מעכלים את הבשורה. כל החיים שלו היו לפניו, הוא אפילו לא היה צריך לצאת לשם. כולם בהלם גדול, קשה נורא למשפחה שלו. אנחנו רק מקווים שיהיה צדק במשפט עם הרוצח שלו ושיקבל את מה שמגיע לו".
