וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשש מהסלמה בחיפה - המשטרה סגרה את המינימרקט שבו חוסלו שני הצעירים

עודכן לאחרונה: 20.2.2026 / 17:22

יומיים לאחר הרצח הכפול של גאלב בלקיס וסוהיל אבו ג'בל, הורה קצין סיור בתחנת חיפה על סגירת העסק "הגשר בר" למשך חודש. בצו נכתב כי שלום הציבור גובר על חופש העיסוק, בעוד שבשכונה מזכירים כי אחיו של אחד הנרצחים חוסל באותו המקום בדיוק לפני חמש שנים

בווידאו: אישה כבת 30 נרצחה כתוצאה מאלימות ברחוב ארלוזורוב בחיפה/דוברות מד"א

המשטרה הוציאה היום (שישי) צו סגירה מנהלי למינימרקט "הגשר בר" בשכונת חליסה, יומיים לאחר הרצח הכפול של עובד המקום גאלב בלקיס וחברו סוהיל אבו ג'בל. ההחלטה התקבלה בתום שימוע שנערך לבעלת העסק, שבו נקבע כי המשך הפעילות מהווה סכנה מוחשית לחיי אדם.

החיסול שלשום בא כטרגדיה על טרגדיה במעגל הדמים הזה כשלא הרחק מאותה פינת רחוב הגיבורים ורחוב אל כניסה לפני חמש שנים נרצח אברהים בלקיס, אחיו של גאלב, סמוך לפתח המינימרקט. ואגב, הנקודה הזו נמצאת אך מאות מטרים ממטה מחוז חוף ותחנת חיפה של המשטרה.

"השמירה על שלום הציבור גוברים על הפגיעה בזכות הקניין". קצין המשטרה חיים כהן/דוברות משטרת ישראל

שני הצעירים, כבני 20, נמצאו שלשום על ידי צוותי מד"א כשהם ללא דופק ונשימה עם פציעות חודרות, ומותם נקבע בזירה. הרצח הכפול היה חלק מיממה קטלנית במיוחד בחברה הערבית, שכללה גם ירי למוות בצעיר בלקיה והריגת רוכב אופנוע מירי שוטרי מג"ב בכפר כאבול אירועים שהציתו מחאה וחסימת נתיבי איילון בתל אביב.

הצו יעמוד בתוקף למשך חודש ימים, אלא אם יבוטל בבית המשפט או שהמשטרה תסיר אותו ביוזמתה. נכון לשעה זו, טרם דווח על מעצר חשודים בביצוע הרצח הכפול והחקירה נמשכת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully