וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החתן והכלה עוכבו לחקירה והחתונה נעצרה באמצע: מה הוביל לפשיטה המשטרתית? | תיעוד

עודכן לאחרונה: 14.2.2026 / 20:40

המאבק בירי באוויר בחתונות במגזר הערבי: קולות ירי שנשמעו בלוד הובילו להזעקת כוחות משטרה שפשטו על מתחם חתונה בעיר ועצרו את שיירת כלי הרכב שביצעה לפי החשד ירי באוויר. בחיפוש אותר אקדח ושישה עוכבו לחקירה, בהם גם החתן והכלה | כל הפרטים

ירי באוויר משיירת חתונה בלוד-המשטרה עצרה את האירוע ועיכבה את החתן והכלה לחקירה/דוברות משטרת ישראל

במשטרה אמש (שישי) התקבל דיווח על ירי שבוצע מתוך שיירת חתונה שנסעה ברחובות לוד תוך נהיגה פרועה. על פי הדיווח, כלי רכב שליוו את השיירה ביצעו ירי במהלך הנסיעה, תוך סיכון עוברי אורח ומשתמשי הדרך.

שוטרי תחנת לוד, יחד עם לוחמי מג"ב מרכז, הגיעו למקום בתוך דקות ספורות ועצרו את השיירה. שישה חשודים עוכבו לחקירה, ובהם גם החתן והכלה. במהלך חיפוש שנערך במקום נתפס אקדח החשוד כמוסב. בעקבות האירוע פורק אוהל החתונה והאירוע הופסק.

בדרך לחתונה, עוצרים בחקירה. תיעוד הזוג בניידת המשטרה/דוברות משטרת ישראל

במשטרה מדגישים כי מדובר באירוע חמור המהווה סכנה ממשית לשלום הציבור, במיוחד בשעות שבהן משפחות וילדים מצויים ברחובות. תושבים בעיר התלוננו על קולות הירי והביעו חשש מהתנהלות השיירה.

מפקד תחנת לוד, נצ"מ מידד לביא, מסר: "משטרת ישראל תפעל בנחישות להבטיח משילות משטרתית וביטחון לתושבים הנורמטיביים. אירוע משמח למשפחה אחת לא יבוא על חשבון חיי אדם וביטחון הציבור". החקירה נמשכת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully