וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סוחר סמים ישראלי נעצר בתאילנד, השלל שנתפס - בשווי 5 מיליון שקל

עודכן לאחרונה: 14.2.2026 / 12:53

לפי דיווח ב"בנגקוק פוסט", שי אלפסי, בן 42, חשוד שמכר סמים דרך וואטסאפ והפנה לקוחות למקומות מסתור. סוכנים סמויים התחזו לקונים ועצרו אותו בעוקץ; בחיפוש נתפסו קוקאין, קטמין, MDMA וסמים נוספים בשווי כ-50 מיליון באט

סוחר סמים ישראלי שפעל מהמסעדה שבבעלותו באי קופנגן נעצר ביום שישי בעוקץ של משטרת התיירות בתאילנד, שתפסה במקום סמים בשווי מעל 50 מיליון באט (כ-5 מיליון שקלים). כך מדווח העיתון בנגקוק פוסט בתאילנד.

לוטננט גנרל סקסירה פואק-אם, מפקד לשכת משטרת התיירות המקומית, מסר לעיתון כי הישראלי, שי אלפסי בן 42, הבעלים של הבר-מסעדה "לולה" באזור האט הין קונג שבאי התיירות הדרומי, חשוד שמכר סמים דרך הגרסה העסקית של יישומון וואטסאפ, תוך שימוש בשם עברי.

לדבריו, לאחר שלקוחות ביצעו את ההזמנות דרך האפליקציה, הם קיבלו הדרכה כיצד להגיע למקומות שבהם הוסלקו עבורם הסמים בתוך גרביים שחורות, ונשלחו אליהם תמונות של מקומות המסתור כדי שיוכלו לאתר את הסמים.

סוחר סמים ישראלי נעצר בתאילנד. משטרת התיירות תאילנד, אתר רשמי
סוחר סמים ישראלי נעצר בתאילנד/אתר רשמי, משטרת התיירות תאילנד

נמסר כי סוכנים סמויים של המשטרה התחזו לקונים ועצרו את אלפסי כשהגיע למקום מפגש ייעודי על אופנוע הונדה, כדי לאסוף את הכסף.

קצין המשטרה הבכיר אמר כי החיפוש חשף מגוון סמים אסורים, כולל קוקאין, קטמין, MDMA, LSD, הרואין, פטריות קסם וגלולות אקסטזי.

הוא הוסיף כי פשיטת המשטרה על האי מאז יום שני הובילה עד כה לשישה מעצרים, וכי "מר אלפסי נחשב לדמות הגדולה ביותר שנעצרה שם עד כה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully