וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרסום ראשון: למה השוטרים חיפשו את ברקוביץ' בתחנה? עכשיו מתגלה הסיבה | כל הפרטים

עודכן לאחרונה: 11.2.2026 / 13:18

איש התקשורת ושחקן הכדורגל לשעבר הצהיר בשידורו ברדיו 103FM כי הוא מכיר את עצמו. "אין להם כלום", אמר. אמש פורסם כי שוטרים הגיעו אל האולפנים וחיפשו אותו כשהם עומדים אל מחוץ לתחנה. מהמשטרה נמסר כי מדובר בפעילות שגרתית

איל ברקוביץ' מדבר על קלאשים גזעניים עם אלי אוחנה/רדיו 103FM

לאחר שפורסם הבוקר בוואלה (רביעי) כי אתמול הגיעו שוטרים לתחנת הרדיו 103fm וביקשו לברר את הימצאו של מגיש הטלוויזיה והרדיו אייל ברקוביץ', כעת ברקו מגיב לראשונה. "אני מכיר את עצמי ואין כלום", הצהיר איש התקשורת ואגדת הכדורגל. כעת נודע לוואלה כי השוטרים הגיעו מחשש שמרדכי דוד יגיע לחסום את ברקוביץ'.

בתיעוד שהגיע לידי וואלה נראה שוטר עומד סמוך לכניסה למתחם התחנה, בזמן שעובדים במקום ניסו להבין מה עומד מאחורי הביקור הלא שגרתי.

השוטר שהגיע לאולפני רדיו 103FM/מערכת וואלה, מערכת וואלה
"אין להם כלום". אייל ברקוביץ'/ראובן קסטרו

לפי גורמים בתחנה, השוטרים לא עוררו מהומה ולא נקטו צעדים חריגים, אך עצם השאלה לגבי ברקוביץ' עוררה סקרנות ושאלות במסדרונות. הפעילות השוטפת בתחנה נמשכה כרגיל, אך בקרב הצוות לא היה ברור מדוע נדרשה בדיקה דווקא במקום, ומדוע שמו של אחד המגישים הבולטים עלה בהקשר זה.

ברקוביץ' עצמו מסר אמש בתגובה לוואלה: "אף שוטר לא פגש אותי", והבהיר כי מבחינתו לא התרחש כל אירוע יוצא דופן.

ממשטרת ישראל נמסר כי מדובר בפעילות שגרתית בלבד. לדבריהם, "במהלך פעילות שגרתית הגיעו שוטרים למתחם הרדיו לצורך בדיקה. בתום הבדיקה עזבו השוטרים את המקום, ללא אירוע חריג".

עם זאת, הביקור הקצר והאזכור של שמו של ברקוביץ' הותירו שאלות פתוחות. מה בדיוק נבדק, מדוע דווקא בתחנת הרדיו, והאם מדובר בבירור נקודתי או בעניין רחב יותר. בשלב זה, התשובות נשארות אצל המשטרה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully