כתב אישום חמור הוגש היום (שני) לבית משפט השלום בתל אביב נגד צעיר בן 25 מקדימה-צורן, המואשם בחשיפת איבר מינו באירועים שונים, בשטחים ציבוריים, וכן ביצוע מעשים מגונים לעיני עוברים ושבים, בהם גם קטינות.
על פי כתב האישום, האירוע הראשון התרחש בצהרי היום בקניון עיר ימים בנתניה. הנאשם הסתובב ברחבי הקניון כשאיבר מינו מחוץ לרוכסן מכנסיו, והציג אותו בפני הציבור. עוד נטען כי במהלך שהותו במקום נגע באיבר מינו בזמן שהתבונן בעוברות אורח, ובהן קטינות, לשם גירוי מיני.
בהמשך התיישב באזור המזון בקניון והמשיך במעשיו, תוך שהוא מביט בקטינות שישבו ואכלו בקרבת מקום. מאבטחי הקניון הרחיקו אותו בעקבות תלונות, אולם על פי האישום הוא שב למקום זמן קצר לאחר מכן וחזר על מעשיו בפני הנוכחים.
האישום השני מתאר מקרה נוסף, כחודש וחצי לאחר מכן, בשעות הלילה בתל אביב. לפי כתב האישום, הנאשם התיישב על ספסל בשדרות רוטשילד פינת רחוב החשמונאים, פתח את חגורת מכנסיו והחל לענג את עצמו לעיני העוברים והשבים. המעשים נפסקו רק לאחר שעדי ראייה ואזרחים שהבחינו בהתנהגותו התאספו סביבו והזעיקו את המשטרה.
