וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאחר החשד לתקיפה: בוטל צו ההרחקה מבתו של העיתונאי לשעבר - "זה מאחורינו"

עודכן לאחרונה: 7.2.2026 / 12:43

לאחר שבתו הודתה בחקירה כי המציאה את התקיפה, הוחלט במשטרה לסגור את תיק החקירה בעניינו של עמנואל רוזן ולבטל את התנאים המגבילים שהוטלו עליו. "אני בבית יחד עם בתי", אמר רוזן בהתייחסות ראשונה לסגירת התיק לוואלה

החקירה נגד העיתונאי הבכיר לשעבר עמנואל רוזן, שנחקר בחשד לתקיפת בתו בת ה-11, נסגרה לאחר שבמשטרה בחנו את חומרי החקירה ואימתו את ממצאי החקירה שנוהלה בימים האחרונים. בהתאם להחלטה, בוטלו גם תנאי מעצר הבית וההרחקה מבתו שהוטלו עליו - כך נודע לוואלה.

עמנואל רוזן, אוגוסט 2018. ראובן קסטרו
עמנואל רוזן/ראובן קסטרו

החקירה נפתחה לאחר שעלו אינדיקציות למעורבותו של רוזן באירוע תקיפה. המעצר בוצע בעקבות הליך ליקוט משטרתי ייעודי לאיתור עבירות ומצוקות ברשת, שבמסגרתו נאספו ממצאים שהובילו לזימונו לחקירה ולמעצרו. בשל גילה של הבת נדרשה חקירה רגישה בידי חוקרי ילדים, אשר גבו ממנה עדות.

במהלך החקירה מסרה הבת לחוקרים כי היא זו שהמציאה את הסיפור שעל בסיסו נפתחה החקירה. בעקבות עדותה והשלמת בחינת חומרי החקירה, הוחלט במשטרה לסגור את תיק החקירה בעניינו של רוזן ולבטל את התנאים המגבילים שהוטלו עליו.

בשיחה עם וואלה התייחס רוזן לראשונה לסיום החקירה ואמר: "לאחר שבתי מסרה בחקירת הילדים כי הסיפור לא באמת קרה, בוטל מעצר הבית וההרחקה ממנה, ומשלשום בבוקר כבר תיק החקירה נסגר. אני בבית יחד עם בתי". לדבריו, עם סיום ההליך שב לביתו והוא רואה בפרשה ככזו שהסתיימה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully