וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הציע עזרה בסופר - ותקף מינית: עובד פגע באישה עם מוגבלות | אישום

עודכן לאחרונה: 5.2.2026 / 12:10

עבדאלחאפיז סולי אדם בורמה בן 48, תקף קטינה עם מוגבלת פיזית לאחר שנכנס אחריה לתוך הסופר. כשהיו ליד מחלקת הירקות, ביצע בה מעשים מגונים שלא בהסכמתה. בכתב האישום נכתב כי "המעשים החמורים המיוחסים לבורמה מצביעים על הסכנה הנשקפת ממנו לציבור הקטינים"

בווידאו: שוטרי מחוז צפון עצרו חשוד שעקב אחרי צעירה והטריד אותה מינית/דוברות משטרת ישראל

פרקליטות המדינה הגישה היום (חמישי) לבית המשפט המחוזי בתל אביב כתב אישום נגד עבדאלחאפיז סולי אדם בורמה בן 48, עובד סופרמרקט ברמת גן, בגין ביצוע מעשים מגונים בקטינה בת 14 עם מוגבלות פיזית, שהגיעה לעשות קניות בחנות.

לפי כתב האישום שהוגש על ידי עורכת דין קורל שריג מפרקליטות מחוז תל אביב, הקטינה נכנסה לפני כשבועיים לסופר בקניות בשעות הבוקר המוקדמות. בורמה, שעבד באותו הבוקר בכניסה לחנות, נכנס אחריה והציע לסייע לה באיסוף המצרכים. כעבור מספר דקות, כשהיו ליד מחלקת הירקות, ביצע בה מעשים מגונים ללא הסכמתה.

"המעשים החמורים מלמדים על הסכנה הנשקפת ממנו לציבור הקטינים". גבר אזוק-אילוסטרציה/ShutterStock

בורמה, נגע ונישק את שדיה מתחת לבגדים, נישק אותה בפיה למרות התנגדותה, נגע בישבנה מתחת לתחתוניה, חשף חלק מאיבר מינו והורה לה לגעת בו. לאחר שלא הסכימה, לקח את ידה וניסה לגעת איתן באיבר מינו. הוא חדל ממעשיו רק כאשר התקרב אדם אחר למקום.

הפרקליטות ביקשה לעצור את בורמה עד תום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשה נכתב כי המעשים החמורים המיוחסים לבורמה שנעשו "במקום ציבורי וכלפי קטינה מוגבלת, מצביעים על דחפים מיניים בלתי מרוסנים ומלמדים על הסכנה הנשקפת ממנו לציבור הקטינים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully