לפני שנה וחצי כשהיועצת המשפטימת לממשלה גלי בהרב מיארה הפסיקה את המימון למעונות עבור חרדים, שר העבודה והרווחה יואב צור התחנן וצעק "מי ייתן את הדין על הילדים שייפגעו". הרי דוחפים את ההורים הכי עניים בחברה למעונות חאפרים.
אנשים שלא מבינים איך אפשר לשלוח את הילד לגן חאפר, לא מבינים איך נראים החיים כשאין כסף. איך אפשר להפסיק את המימון למעונות אבל לתת מימון למעונות של מסתננים. למה, הם כן משרתים בצבא?
אז נכון, החרדים צריכים לעשות חשבון נפש על ההתנהלות שלהם, וצריך לעשות סדר בנושא. אבל איפה היועמ"שית בסיפור הזה? מיום שנכנסה לתפקיד היא לא התראיינה פעם אחת, ולא נדרשה להשיב על שאלות. היא לא משלמת על אף טעות שלה. הרי בג"ץ זרק אותה מכל המדרגות שוב ושוב.
לחרדים יש אחריות, זה נכון. אבל כשזה מגיע לרצח במגזר הערבי לא מדברים על אחריות המגזר, אלא על אחריות המדינה. אז למה כאן זה שונה?
שבע לא יבין רעב: יש מישהי אחת במדינה שאף פעם לא משלמת על מעשיה | דעה
עודכן לאחרונה: 20.1.2026 / 13:26
