הבוקר (שני) בית משפט השלום בתל אביב ידון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו של דיוויד זיטון, בן זוגה של הזמרת נסרין קדרי, החשוד בתקיפה הגורמת לחבלה של שורד השבי רום ברסבלסקי וחברו.
האירוע התרחש בליל ראשון, סמוך לשעה 00:30, במהלך מסיבה פרטית שערכה קדרי במועדון HIVE בשדרות רוטשילד בתל אביב. על פי גרסת המתלונן, ברסבלסקי הגיע למקום לאחר שהוזמן למסיבה, אך לא הורשה להיכנס, ובשלב זה התפתח עימות אלים מחוץ למתחם. זמן קצר לאחר מכן הוזעקו ניידות משטרה למקום, אולם זיטון כבר לא היה בזירה.
במהלך הלילה והבוקר מיום האירוע ניהלו חוקרי תחנת לב תל אביב חיפושים אחר זיטון, ועד סמוך לשעות הצהריים הוא הגיע בעצמו לתחנה לאחר שנודע לו כי הוא דרוש לחקירה. במהלך חקירתו מסר גרסה שלפיה פעל מתוך הגנה עצמית, וטען כי העימות התפתח לאחר שניסה להרחיק את המעורבים מהכניסה למקום.
כאשר הוצגו בפניו תיעודים שנאספו בידי המשטרה, חזר זיטון על טענתו כי לא הוא זה שהחל בקטטה. עם זאת, בשלב זה במשטרה מציינים כי טרם פוענחו כלל הסרטונים הרלוונטיים לאירוע, ובהם תיעוד ממצלמות האבטחה העירוניות באזור.
נוכח התשתית הראייתית הקיימת והצורך בהשלמת פעולות חקירה נוספות, בכוונת המשטרה לבקש מבית המשפט להאריך את מעצרו של זיטון בארבעה ימים, לצורך המשך איסוף וניתוח התיעוד, גביית עדויות והשלמת פעולות חקירה נוספות.
