וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השופט נגד המשטרה: "דובר נתניהו הוא כמו תא כפפות - למה לחקור אותו?"

עודכן לאחרונה: 14.1.2026 / 9:11

בבית משפט השלום בראשון לציון מתקיים דיון בערר שהגישו ראש הסגל של ראש הממשלה, צחי ברוורמן ודוברו עומר מנצור על תנאי הרחקתם מהלשכה - לאחר שנחקרו בפרשת הפגישה הלילית בחניון. השופט התקשה להבין מדוע הדובר מנצור נחקר: "איזה עבירה הוא עשה? לא הייתי חוקר אותו"

חקירת צחי ברוורמן, להב/ערוץ 13

בבית משפט השלום בראשון לציון מתקיים הבוקר (רביעי) דיון בערר שהגישו ראש הסגל של ראש הממשלה בנימין נתניהו, צחי ברוורמן ודוברו עומר מנצור על תנאי הרחקתם מלשכת ראש הממשלה לאחר שנחקרו בפרשת הפגישה הלילית בחניון. השניים לא הגיעו לדיון. בדיון עלה כי המשטרה ביקשה להוציא צו כדי לקבל את חומר הגלם מהראיון של עומרי אסנהיים עם אלי פלדשטיין ששודר בכאן 11.

באשר לחשדות נגד ברוורמן, אמר נציג המשטרה: יש פה תיק חדש, תיק נוסף שנמצא בראשיתו. חשד לשיבוש של ראש הסגל של לשכת ראש הממשלה. הפרשה החדשה (הכוונה לפגישה הלילית -א.פ) מצדיקה את איסור הקשר של אוריך עם לשכת ראש הממשלה. על פי החשד, ברוורמן ניסה לכבות את אותה חקירה שהובילה לבילד, פרשה שבעקבותיה הוגש כתב חשדות נגד אוריך. כל אלו מתרחשים על ידי האנשים הכי חשובים בלשכת ראש הממשלה. פלדשטיין עצמו הכניס את ראש הממשלה לקלחת בראיון לטלוויזיה.

בנימין נתניהו, צחי ברוורמן, 19 באפריל 2022/ראובן קסטרו

הנשיא מזרחי מתח ביקורת על ההחלטה לחקור את דובר ראש הממשלה עומר מנצור, אשר על פי דבריו של פלדשטיין, לקח ממנו ומברוורמן את הניידים כאשר השניים ישבו ברכב בחניון הקריה באותה פגישה לילית. "לאחר שקראתי את הראיות ונניח שכל מה שפלדשטיין טוען נכון מה החשד נגד מנצור? מאין הידיעה שהוא ידע מה שקורה? מנצור הוא תא הכפפות". נציגת המשטרה ענתה לו: קם חשד ממשי לעצימת עיניים על מה שקורה בפגישה עצמה.

הנשיא מזרחי הקשה: "איזה עבירה הוא עשה? לא הייתי חוקר אותו באזהרה. זה כמו שאגיע לפגישה ואגיד לעוזרת המשפטית שלי להחזיק לי את הנייד"

sheen-shitof

עוד בוואלה

איך למנוע איבוד כבודה בחו"ל - ומה לעשות כשזה קורה?

בשיתוף הפניקס

עומר מנצור/ראובן קסטרו

עוד קודם לכן התקיים דיון בבקשת המשטרה להרחיק את אוריך מלשכת ראש הממשלה ל-60 ימים נוספים, בשל החשדות נגדו בפרשת הבילד. הנשיא מזרחי ציין כי בדוח הסודי שהוגש לו, לא נאמר שיש כוונה לחקור את נתניהו בפרשת ושאל את נציג המשטרה האם יש כוונה כזאת. נציג המשטרה גיל רייכלין השיב לו: בכל מה שקשור לראש הממשלה זוהי החלטה של היועצת המשפטית לממשלה. כל לשכת ראש הממשלה נמצאים בקלחת הזאת. ראש הממשלה לא נחקר ולא העיד בפרשת הבילד. אני לא יכול להצהיר על כוונה כזאת כשמדובר על ראש הממשלה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully