וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרשת הבילד: המשטרה מבקשת לאסור על אוריך קשר עם שורת חשודים ועדי תביעה

עודכן לאחרונה: 13.1.2026 / 20:23

במסמך שהוגש לבית משפט השלום בראשון לציון, ובהמשך לדרישת השופט מנחם מזרחי, מפרטת המשטרה את רשימת המעורבים שנחקרו בפרשה - בהם פלדשטיין, רוזנפלד, איינהורן ועופר גולן; ראש הממשלה אינו נכלל ברשימה

בווידאו:דיון בבקשת המשטרה להרחיק את יונתן אוריך מלשכת רה"מ, בית משפט מחוזי מרכז, 6 בינואר 2026/מערכת וואלה

המשטרה הגישה היום (שלישי) לבית משפט השלום בראשון לציון את רשימת האנשים שלגביהם היא מבקשת לאסור על אוריך ליצור קשר, במסגרת תיק הבילד. המסמך הוגש בהמשך לדרישת השופט מנחם מזרחי מהמשטרה, לפרט את רשימת המעורבים שנחקרו בפרשת הבילד.

בין היתר, ובאופן לא מפתיע, מבקשת המשטרה לאסור על אוריך להיות בקשר עם אלי פלדשטיין, ארי רוזנפלד, ישראל איינהורן, עופר גולן ובעלי תפקידים נוספים שנחקרו כחשודים בתיק הבילד. ראש הממשלה בנימין נתניהו, שלא נחקר בתיק הבילד, אינו מופיע ברשימה שצירפה המשטרה.

בנוסף לרשימת איסור יצירת הקשר צורפו עדי התביעה בתיק הבילד. זאת לאור ההחלטה להגיש נגד אוריך כתב אישום בפרשה בכפוף לשימוע שיערך.

מבודד. יונתן אוריך/ראובן קסטרו

במסגרת החשד לשיבוש החקירה מצד אוריך, מבקשת המשטרה לאסור עליו ליצור קשר עם כלל לשכת ראש הממשלה ""מהראשון בלשכה ועד האחרון" - כך נכתב במסמך, ועם כל אנשי מערך ביטחון מידע בצה"ל בשל העובדה כי היחידה עסקה בחקירת הדלפת המסמך הסודי לבילד.

מחר בבוקר ידון בית משפט השלום בראשלצ בבקשת המשטרה להאריך בשישים ימים נוספים את תנאי הרחקתו של אוריך מלשכת רוהמ.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully