וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי יותר משנה: האזרח הישראלי שוחרר מהכלא בונצואלה - נתניהו בירך את משפחתו

עודכן לאחרונה: 13.1.2026 / 16:51

יעקב הררי, אזרח ארגנטינאי שנכלא בכלא אל רודיאו במדינה לאחר שנטען כי הוא שכיר חרב. הררי, בן 72 הובא ארצה והתאחד עם משפחתו. ראש הממשלה נפגש עם האסיר המשוחרר: "מאחל לבני המשפחה וליעקב בריאות, שיקום מהיר וחזרה לשגרת חיים תקינה לאחר הסיוט שעברו"

תוצאות התקיפה האמריקנית, בסיס חיל האוויר לה קרלוטה בבירה קראקס, 03.01.2026/תיעוד ברשתות החברתיות

לאחר אישור שחרורם של האסירים הפוליטיים, האזרח הישראלי יעקב הררי שוחרר היום (שלישי) מכלאו בונצואלה. הררי, בן 72, הוחזק יותר משנה בידי שלטון מדורו עם עוד עשרות בני ערובה מערביים.

האסיר המשוחרר הגיע ארצה והתאחד עם בנותיו יעל ויערה שהודו מקרב לב לראש הממשלה והקהילה היהודית בקראקס על המאבק הבלתי פוסק לשחרור אביהן.

קרקאס ונצואלה/רויטרס

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש עם הררי, בירך את משפחתו ואיחל להם בריאות, שיקום מהיר וחזרה לשגרת חיים תקינה לאחר הסיוט שעברו.

בנוסף, ביקש להודות לאנשי משרד החוץ, למוסד ולמתאם השבויים והנעדרים גל הירש על פועלם ולממשל האמריקאי, לממשלת גרמניה, לממשלת אוסטריה ולממשלת איטליה על הסיוע שהושיטו לישראל בתהליך השבתו של יעקב ארצה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully