וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בני גנץ מנסה לקרוץ לאנשי ימין. אל תיפלו בפח | דעה

עודכן לאחרונה: 13.1.2026 / 10:29

ח"כ ביטון מכחול לבן הבהיר כי ממשלתו לא תשלים לגוש הימין 61 אצבעות, אך בהחלט תעשה זאת עבור גוש השמאל. הפסיקו את החרמות? עם בן גביר יש להם בעיה, אבל לא עם אלה ששרפו פה את המדינה. מצביעי ימין, ראו הוזהרתם | צפו

ינון מגל על ה"בלוף" של כחול לבן/ינון מגל

חבר הכנסת מיכאל ביטון מכחול לבן חשף היום (שלישי) את המשחק הכפול שמפלגתו של בני גנץ משחקת. כביכול, במפלגה מצהירים כי אינם שייכים לשום גוש וכי הפסיקו את החרמות.

אלא, שביטון מבהיר שהחרמות לא באמת פסקו, וכי את יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר הם עדיין מחרימים. אז עם בן גביר הם לא מוכנים לשבת בקואליציה, אבל עם יאיר גולן ואנשי רשימתו, עמי דרור, משה רדמן ונעמה לזימי, אלה ששרפו את המדינה, אין להם בעיה.

לגוש הימין, מבהיר ביטון, מלפגתו בשום אופן לא תשלים 61 אצבעות, לגוש השמאל היא דווקא תעשה את זה. מצביעי הימין, ראו הוזהרתם, מדובר בבלוף.

בינתיים, במפלגה לא מתרגשים מהסקרים הלא מחמיאים ומהפרסומים על פרישתו האפשרית של חילי טרופר. ח"כים במפלגה אמרו בשיחות סגורות כי אומנם עזיבה של טרופר עלולה להיות מכה אנושה למפלגה, אך הם לא מאמינים שמהלך כזה יקרה בקרוב.

  • עוד באותו נושא:
  • בני גנץ

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully