וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מה אנחנו בעזה?": זעם בחולון על ניתוק מים לילי בהתראה קצרה

עודכן לאחרונה: 11.1.2026 / 22:07

עיריית חולון עדכנה על שיבושים באספקה החל מהשעה 21:00 ועד הבוקר, אך ההודעה פורסמה בפייסבוק שעות ספורות קודם לכן. תושבים מותחים ביקורת חריפה על ההתנהלות ועל ההתעלמות מאוכלוסיות מבוגרות: "חוצפה לנתק מהרגע להרגע"

בווידאו:דיירים התעמתו באירוע הריסת בתים שנפגעו מטיל ששוגר מאיראן, חולון, 28 ביולי 2025/אורי סלע

סערה בחולון בעקבות הודעת העירייה הערב (ראשון) על שיבושים באספקת המים ברחבי העיר, החל מהשעה 21:00 ועד 05:00 בבוקר למחרת. הזעם הציבורי התעורר בשל העובדה שההודעה נמסרה בהתראה של כשלוש שעות בלבד ופורסמה ברשתות החברתיות, מה שהותיר תושבים רבים ללא יכולת להיערך כראוי ללילה ללא מים.

ההודעה המפתיעה תפסה את התושבים לא מוכנים, כאשר עיקר הביקורת הופנתה לאופן הפצת המידע. טובה, תושבת העיר, הגדירה את המהלך כ"בלתי מתקבל על הדעת" והדגישה את האקראיות שבה נודע לה על הניתוק. לדבריה, המידע הגיע אליה רק כי מישהו שלח לה את הפוסט שפורסם: "פשוט חוצפה לנתק אותנו מהמים לכל כך הרבה זמן בלי התראה מוקדמת".

אפילו לא הודיעו מראש". עיריית חולון/אתר רשמי, עיריית חולון

מעבר לאי-הנוחות המיידית, הטענות מציפות סוגיה רחבה יותר של נגישות המידע לאוכלוסיות מבוגרות. ירדן, תושבת נוספת, הביעה כעס על ההנחה שכלל התושבים חשופים לרשתות החברתיות בזמן אמת. "הם חושבים שאמא שלי בת ה-80 קוראת את עמוד הפייסבוק שלהם?", תהתה ירדן והוסיפה: "מה אנחנו בעזה? לנתק מים לתושבים בלי להכין אותנו מראש ובלי להודיע".

בפועל, נראה כי השיבושים החלו אף מוקדם מהמתוכנן. אסתי, המתגוררת בעיר, דיווחה כי זרם המים בביתה נחלש כבר בשעה 20:00, שעה לפני המועד הרשמי שנמסר בהודעה. "התנהלות מזעזעת", סיכמה אסתי, "אפילו לא הודיעו מראש, רק כתבו פוסט שלוש שעות לפני".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully