וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התלונה נגד דורון מדלי: תיק החקירה תקוע

עודכן לאחרונה: 11.1.2026 / 17:49

החשדות נגד מדלי עדיין נבדקים, אך החקירה מתקשה להתקדם. עד מרכזי לא מתייצב למסור עדות, והמשטרה פועלת בתנאים מגבילים. לוואלה נודע כי המתלונן דרוש לחקירה לאחר שנפתחו נגדו שני תיקים בגין עבירות רכוש, ובשל כך הוא חושש ממעצר ומגירוש - אך למרות זאת התיק לא נסגר

דורון מדלי/doron.medalie, טיקטוק

גורמים במשטרה אמרו היום (ראשון) לוואלה כי השוהה הבלתי חוקי שהתלונן נגד דורון מדלי בגין חשד לעבירות מין אינו מגיע למסור עדות בתחנת המשטרה. בין היתר בשל חששו להיעצר ולהיות מגורש מישראל, וכן בשל שני תיקים נוספים שבהם הוא דרוש לחקירה בגין עבירות רכוש.

שני התיקים נפתחו בתחנת משטרת יפו בחודשים יולי ואוגוסט 2025, בשל החשד לעבירות רכוש. לדבריהם, השילוב בין שני הגורמים הללו יוצר קושי ממשי בקידום החקירה ומונע את התקדמותה בשלב זה.

החקירה מתנהלת בתחנת לב תל אביב במרחב ירקון, שם נבדקים החשדות שעלו בעקבות תלונתו של השוהה הבלתי חוקי. במשטרה מבהירים כי אף שבשלב זה לא מונה פרקליט מלווה לתיק, אין החלטה לסגור אותו, והוא נותר פתוח נוכח חומרת הטענות שנבדקות.

דורון מדלי/ראובן קסטרו

לפי גורמים בכירים המעורים בפרטי החקירה, המתלונן הבהיר כי התייצבות פיזית בתחנת המשטרה לצורך מסירת עדות עלולה להוביל למעצר מיידי ולהרחקתו לשטחי הרשות הפלסטינית, בשל היעדר מעמד חוקי בישראל. בנוסף, עצם העובדה שהוא דרוש לחקירה בשני תיקים אחרים מגבירה, לדבריהם, את החשש מפני מעצר עם הגעתו לתחנה.

על רקע זה, כך נמסר, העלו מקורביו של המתלונן אפשרות כי עדותו תיגבה מרחוק, באמצעות זום. במשטרה דחו את ההצעה והבהירו כי עדות בדרך זו לא תתקבל. גורמים במשטרה אומרים לוואלה כי ללא התייצבות פיזית ומסירת עדות מלאה ומסודרת, החקירה אינה יכולה להתקדם לשלב הבא.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הלוואה לחינוך: איך להשקיע בעתיד הילדים בלי להיכנס לסחרור כלכלי?

בשיתוף הפניקס

דורון מדלי/ניר פקין

"כפה עליי מגע מיני ואיים לגרש אותי"

בבית משפט השלום בתל אביב הוגשה בסוף חודש נובמבר תביעת נזיקין בסך 450 אלף שקלים נגד המלחין והמוזיקאי דורון מדלי. על פי כתב התביעה, שוהה בלתי חוקי שהגיע משכם, חי בישראל ללא מעמד, לאחר שלטענתו נמלט לרחוב הישראלי בשל גזר דין מוות שהוטל עליו בשטחי הרשות. זאת, לאחר שסייע לסכל פיגוע תופת שתוכנן להתבצע בתחנה המרכזית בתל אביב בסמוך לתקופת השביעי באוקטובר, והעביר מידע לשב"כ על פעילות הג'יהאד האיסלאמי.

לפי הנטען, זמן קצר לפני 7 באוקטובר פגש השב"ח את מדלי סמוך לסינמטק בתל אביב. בכתב התביעה נטען כי השניים שוחחו, וכי השב"ח סיפר למדלי על מצוקתו ועל היעדר מעמדו בישראל. מדלי, כך נטען, הזמין אותו לביתו והבטיח לסייע לו. השניים החליפו מספרי טלפון והחלו להתכתב.

בהמשך, כך נטען, הזמין מדלי את השב"ח שוב לביתו. על פי כתב התביעה, מדלי "הציע לו סמים כדי להירגע", אולם הוא סירב בשל חרדות, דיכאון וחשש מגירוש. במפגש נוסף, השניים הגיעו למשרד עורך דין המקורב למדלי ושם שולם סכום כסף גדול לטובת טיפול בעניינו.

לקראת מפגש שלישי, נטען כי מדלי הזמין את השב"ח למסיבה בביתו והבטיח שאנשים "בעלי השפעה" יוכלו לקדם את עניינו. השב"ח שהיה במצוקה, הגיע. לדבריו, כשהתיישב בדירה הוצעה לו שתייה, ואחריה חש שגופו אינו נשמע לו. הוא חשד כי מדלי הכניס חומר לכוס. בתביעה נטען כי "מדלי החל לגעת בו, ליטף אותו וכפה עליו מגע מיני. לא הגיעו אורחים ולא התקיימה שום מסיבה. מדלי כיבד אותו בסושי וסמים".

מספר ימים לאחר הגשת התביעה, הוגשה תלונה במשטרה נגד מדלי בחשד לפגיעה מינית. את התלונה הגיש מנהל האתר "מעקב", שחשף לראשונה את הפרשה ואת התביעה האזרחית. במשטרה אישרו כי התלונה התקבלה וכי בשלב זה נפתחה בדיקה ראשונית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully