שוטרי משרד השריף בלוזיאנה חשבו שהם ראו כבר הכל, עד שהגיעו ביום שלישי שעבר לקריאה על הסגת גבול בעיירה לינוויל. בעל נכס מודאג דיווח כי השכנה שלו פלשה לאגם הפרטי בחצר ביתו, התפשטה לחלוטין ומסרבת לצאת מהמים למרות הפצרותיו החוזרות ונשנות.
כשהכוחות הגיעו למקום, הם מצאו את ארין אליזבת סאטון בת ה-41 משכשכת במים בעירום מלא. כשהתבקשה לצאת, היא החלה לצרוח וסיפקה לשוטרים את ההסבר ההגיוני היחיד שהיה לה: היא פשוט "מנסה להיות בת ים".
לפי הדיווח המשטרתי, זו לא הייתה הפעם הראשונה שסאטון החליטה להפוך את האגם של השכן לממלכה התת-ימית הפרטית שלה, אך הפעם האירוע יצא משליטה. לאחר משא ומתן ארוך, השוטרים הצליחו לשכנע את "נימפת הים" לצאת אל היבשה. הם הזמינו צוות רפואי כדי לבדוק את מצבה הנפשי, אך ברגע שניסו להוביל אותה לבית סמוך - היא התהפכה.
בתקשורת המקומית דווח שסאטון הסתערה בריצה לעבר אחד הסגנים. השוטרים, בניסיון לעצור את ההתקפה, ירו לעברה באקדח טייזר. להפתעתם המוחלטת, למכת החשמל הייתה "השפעה אפסית" על סאטון. היא המשיכה להתקדם, הגיעה לשוטר והחלה להכות אותו באגרופים ולבעוט בו בעוצמה.
איומים בדרך למעצר
בסופו של דבר, השוטרים הצליחו להשתלט על סאטון ולרסן אותה. היא הובהלה לבית החולים לבדיקה, כשהיא צורחת ומאיימת לרצוח את השוטרים ואת הפרמדיקים לאורך כל הנסיעה.
סאטון עומדת כעת בפני רשימת אישומים ארוכה הכוללת שלוש עבירות של התנגדות למעצר באלימות, שתי עבירות של תקיפת שוטר, איומים והסגת גבול. למרות שהמשטרה לא אישרה רשמית אם הייתה תחת השפעת סמים או אלכוהול, אחד סעיפי האישום ("שכרות והפרת סדר") מרמז שייתכן שזו לא הייתה רק תשוקה לים. הערבות שלה נקבעה על סך 62,000 דולר.
