וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החשד לרצח בבת ים: ולטינה גרמידר היא האישה שנדקרה למוות - בנה מארק שהתאבד, הוא החשוד במעשה

עודכן לאחרונה: 21.12.2025 / 18:06

המשטרה מצאה בדירה את הסכין מגואלת בדם. על פי החשד, הבן דקר את אימו למוות ולאחר מכן קפץ מהבניין בניסיון לשים קץ לחייו. השכנה סיפרה לוואלה: "הבן שלי יצא לבית ספר פתאום הוא צועק לי אמא! אמא! יש גבר מת למטה תרדי מהר"

חשד לרצח בבת ים. 21.12.2025/מד"א

ולנטינה גרמידר, בת 74, נרצחה על פי החשד היום (ראשון) בדירתה בבת ים. צוותי מד"א מצאו תחילה את בנה, מרק גרמידר, בשנות ה-50 לחייו, מוטל מתחת לבניין ונאלצו לקבוע את מותו. בהמשך אותרה האישה ללא רוח חיים בדירה עם סימני אלימות קשים.

האירוע החל בשעות הבוקר המוקדמות, עם קבלת דיווח במוקד 101 של מד"א על גבר מחוסר הכרה השוכב על הכביש בכניסה לבניין מגורים בבת ים. חובשים ופראמדיקים שהוזעקו למקום מצאו את מרק גרמידר במצב אנוש, ללא דופק וללא נשימה ונאלצו לקבוע את מותו, ולצידו סכין מגואלת בדם.

מיד לאחר מכן הובילו שוטרי תחנת בת ים את הצוותים הרפואיים לדירת המשפחה בבניין סמוך. בתוך הדירה נמצאה ולנטינה גרמידר כשהיא מחוסרת הכרה, עם פצעי דקירה מרובים בגופה. לאחר בדיקות רפואיות נאלצו הצוותים לקבוע את מותה במקום.

חשד לרצח והתאבדות בבת ים, ברחוב משה לוי בבת ים/מד"א

מחקירה ראשונית עולה החשד כי מרק גרמידר, שהתגורר עם אימו, דקר אותה למוות ולאחר מכן ניסה לשים קץ לחייו בקפיצה מגובה. במשטרה ציינו כי לחשוד עבר פלילי קודם בעבירות שונות. כוחות משטרה גדולים סגרו את הזירה והחלו באיסוף ממצאים, כאשר כלל כיווני החקירה נבדקים.

"אנחנו בהלם מוחלט, היא הייתה אישה טובה", שיתפה תושבת הבניין את וואלה. "הבן שלי יצא לבית ספר פתאום הוא צועק לי אמא! אמא! יש גבר מת למטה תרדי מהר". השכנה העידה כי לא נחשפו לאירועים בעבר חריגים בין הבן ואימו. "פתאום הגיעו אמבולנסים ומלא ניידות, לא נתפס, הם לא היו משפחה של בלאגן. אף פעם לא שמענו צעקות. זה פשוט הלם מוחלט".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully