וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מיצג של ראשים כרותים וגופות "מדממות" הוצב מול בתיהם של חולדאי ואהרן ברק

עודכן לאחרונה: 19.12.2025 / 9:10

"החזית לשחרור דרום תל אביב" לקחה אחריות על הצבת הבובות שנמצאו במקום, כשהן ערופות ראש ומוטלות בתוך שלוליות דם מדומה. "חמלה שלהם היא האסון שלנו, החיבוק שלהם לגנבי הגבול הוא היריקה בפנים שלנו"

מיצג של ראשים כרותים וגופות "מדממות" שהוצב מול בתיהם של רון חולדאי, עוזי פוגלמן ואהרן ברק. 19 בדצמבר 2025/אתר רשמי, מאיה לוין

מיצג של גופות "מדממות" וראשים כרותים הונח הבוקר (שישי) מול בתיהם של נשיא בית המשפט העליון לשעבר אהרן ברק, שופט בית המשפט העליון בדימוס עוזי פוגלמן וראש עיריית תל אביב יפו רון חולדאי. "החזית לשחרור דרום תל אביב" לקחה אחריות על הצבת הבובות שנמצאו במקום, כשהן ערופות ראש ומוטלות בתוך שלוליות דם מדומה.

לצד כל אחת מהבובות הוצמד שלט מטעם תושבי דרום תל אביב, המפנה אצבע מאשימה ישירה כלפי האישים בגין המצב הביטחוני והחברתי בשכונות הדרום. לאהרון ברק: "אתה התגאית בביטול חוקי ההסתננות. אנחנו קיבלנו ראשים ערופים.", לעוזי פוגלמן: "אתה רצית תחביבים. אנחנו קיבלנו ראשים ערופים.", לרון חולדאי: "אתה אמרת אדם הוא אדם הוא אדם. אנחנו קיבלנו ראשים ערופים".

מיצג של ראשים כרותים וגופות "מדממות" שהוצב מול בתיהם של רון חולדאי, עוזי פוגלמן ואהרן ברק. 19 בדצמבר 2025. מאיה לוין, אתר רשמי
מיצג של ראשים כרותים וגופות "מדממות" שהוצב מול בתיהם של רון חולדאי, עוזי פוגלמן ואהרן ברק. 19 בדצמבר 2025/אתר רשמי, מאיה לוין

מטעם "החזית לשחרור דרום תל אביב" בראשות שפי פז נמסר בתגובה למיצג: "כשתושבת קריית שלום לא יכולה לצאת עם הכלב לטיול בפארק מחשש שמסתנן יקפוץ עליה עם מאצ'טה; כשילד בשכונת שפירא לא יכול לשחק בגינה מחשש שילדי מסתננים יעשו בו לינץ'; וכשקשיש בשכונת התקווה לא יכול להוציא כסף מהכספומט מחשש שיותקף ויישדד באלימות - אנחנו זוכרים את שופטי בג"ץ המתנשאים, שדאגו לשידוכים ולתחביבים של המסתננים, ואת ראש העיר הפחדן העלוב שמטפח גטו של עבדים בשכונות הדרום.
החמלה שלהם היא האסון שלנו. החיבוק שלהם לגנבי הגבול הוא היריקה בפנים שלנו. הליברליזם המזויף שלהם הוא הסכין בגב שלנו. אנחנו יודעים שהמיצג לא יזיז לראשים האטומים שלהם, אבל בכל זאת חשבנו שאין שום סיבה שרק אנחנו נהנה מהעושר התרבותי שכפו עלינו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully