שני אזרחים נכנסו אמש (ראשון) לחנות "ביתן המלך" ברחוב ז'בוטינסקי בבני ברק ורכשו פריטי לבוש חרדיים. לפי העדות, השניים רכשו ציצית, בוקסרים וחליפה, ולאחר מכן עזבו את המקום.
הדיווח למשטרה התקבל בסביבות השעה 17:30, כ-40 דקות לאחר שהשניים שהו בחנות. שוטרים שהגיעו לזירה לא איתרו את השניים באזור.
היום גבתה המשטרה עדות מבעלת העסק, ובמקביל נפתחה בדיקה גם על ידי שב"כ. בעדותה מסרה בעלת החנות כי אינה זוכרת באיזו שפה דיברו השניים במהלך שהותם במקום.
עוד עלה בעדות כי לפי התרשמות המוכרת, מדובר בשני גברים ערבים שתועדו רוכשים את פריטי הלבוש. במשטרה מדגישים כי מדובר בפרטים שנמסרו במסגרת העדות בלבד, וכי כלל נסיבות האירוע נבחנות בזהירות.
במשטרה מוסיפים כי בשלב זה לא נשללת האפשרות שהשניים סברו כי מדובר בגופיות רגילות ולא בפריטי לבוש הכוללים ציציות, והבדיקה נמשכת.
