אושר כהן, אחד הזמרים המצליחים בישראל נכח אמש (חמישי) באירוע אלימות חמור שאירע במהלך בילוי לילי במסעדה של השף אסף גרניט בירושלים, שבסיומו נעצר אחיו - כך נודע לוואלה.
לפי גורמים המעורים בפרטי המקרה, אחיו של אושר כהן הכה את בת הזוג שלו במסעדה, שבמהלכה נתן האח לבת זוגו, על פי החשד, "מכות פיצוצים". לאחר שנוכחים במקום ניסו להפריד ביניהם הוא פעל באלימות גם כלפי אחד מאנשי הצוות במסעדה. עוד עולה מהמידע כי במהלך האירוע התרחש במקום גם דקירה.
שוטרים שהוזעקו למסעדה פעלו לעצור את החשוד. במהלך האירוע ניסה הזמר לשכנע את השוטרים שלא לעצור את אחיו, אך ניסיונותיו לא צלחו. האח נעצר והועבר לתחנת המשטרה, ואושר כהן עצמו הגיע לתחנה יחד עמו מיוזמתו. חקירת הפרטים נמשכת.
מטעמו של אושר כהן נמסר: "לאחר הופעה בירושלים אושר כהן שהה בחדרו, במלון לאחר שאחיו היה מעורב בקטטה ונעצר הגיע הזמר לבדוק לשלומו. לאושר אין קשר לארוע ומגנה אלימות מכל סוג".
מטעמו של אסף גרניט נמסר: "אנחנו מגנים בכל תוקף כל ארוע אלימות. הארוע בבדיקה ובטיפול המשטרה.
ואנחנו עומדים מאחורי הצוות המסור והמדהים שלנו. נדאג לכל מי שנפגע בצורה כזאת או אחרת".
