וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממדאני על יישום צו המעצר נגד נתניהו: "אבחן כל אפשרות חוקית"

עודכן לאחרונה: 17.11.2025 / 18:54

בראיון לרשת ABC, התייחס ראש העיר הנבחר של ניו יורק לצו המעצר נגד רה"מ. "אמרתי שוב ושוב שאני מאמין שזו עיר של חוק בינלאומי, ולהיות עיר של חוק בינלאומי משמעו לשאוף לאכוף את החוק הבינלאומי", אמר, והוסיף: "בניגוד לטראמפ, אני חושב שחשוב להציג את הערכים שלנו"

ממדאני בנאום ניצחונו/רויטרס

ראש העיר הנבחר של ניו יורק, זוהרן ממדאני, התייחס היום (שני) לצו המעצר נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, וטען כי ייבחן "כל אפשרות חוקית" ליישומו. זאת, בראיון לערוץ המקומי של רשת ABC.

ייבחן את יישום צו המעצר נגד נתניהו. ממדאני/רויטרס

"אמרתי שוב ושוב שאני מאמין שזו עיר של חוק בינלאומי, ולהיות עיר של חוק בינלאומי משמעו לשאוף לאכוף את החוק הבינלאומי", אמר. "זה אומר לאכוף את צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבינלאומי, בין אם מדובר בבנימין נתניהו או ולדימיר פוטין", המשיך.

בכוח לשלם יותר?

עוברים עכשיו לוואלה מובייל ונהנים מ-4 מנויים ב100 שקלים

לכתבה המלאה

זוהרן ממדאני, בנימין נתניהו/פלאש 90, יונתן זינדל/פלאש 90, רויטרס

עוד אמר: "אני חושב שחשוב ביותר להציג את הערכים שלנו, ובניגוד לדונלד טראמפ, אני מישהו שמבקש לפעול בתוך גבולות החוק הקיים, ולכן אבחן כל אפשרות חוקית ולא אנסה ליצור חוקים משלי לשם כך. אני חושב שזו עיר גלובלית, אבל אני גם חושב שתושבי ניו יורק מצפים לעקביות באופן שבו אנחנו מדברים על הערכים שלנו ופועלים לפיהם. ולכן אני חושב שצווי המעצר של בית הדין הפלילי הבינלאומי ראויים לבחינה מלאה של כל אפשרות חוקית על מנת לממשם בפועל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully