וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתניהו פיאר את שרה ויאיר - ותקף באופן חריג את עמית סגל וינון מגל

עודכן לאחרונה: 12.11.2025 / 23:10

בציוץ חריג שפרסם ראש הממשלה, הוא שיבח את פועלם של שני בני משפחתו, שלדבריו סובלים מהתקפות והשמצות רק בגלל שם משפחתם. שרה נלחמת על זכויות בעלי חיים, ויאיר פועל נמרצות בהסברה למען המדינה. נתניהו: ""אינני מבין את האובססיה של סגל ומגל לפגוע בהם שוב ושוב"

ינון מגל בנושא מינוי הפצר/עמוד הX של ינון מגל

ראש הממשלה בנימין נתניהו צייץ הערב (רביעי) פוסט חריג ברשת החברתית X, בו שיבח את רעייתו שרה ובנו יאיר נתניהו - אך תקף את אנשי התקשורת עמית סגל וינון מגל. "שרה היא אשת חיל, משענת חיי ומשפחתי. היא גיבורה אמיתית", כך כתב ראש הממשלה בציוצו. "שרה גם נלחמת לזכויות בעלי חיים, אשר עוברים התעללות. היא מסייעת רבות לי ולמדינת ישראל במפגשים עם מנהיגי עולם, שמכירים ביכולותיה הייחודית ובתבונתה. הנשיא טראמפ קורא לה - 'הנשק הסודי של ביבי'", המשיך ותיאר נתניהו.

ראש הממשלה טוען כי במהלך שלושים שנה, "באופן שיטתי ואכזרי, היא סופגת הכפשות אינסופיות ותביעות פיקטיביות במסע מתמשך של רצח אופי, הנדוס תודעה, ורמיסה של מי שהיא באמת".

נתניהו המשיך: "שרה הקריבה את כל חייה הצעירים כדי לאפשר לי להוביל את מדינת ישראל. היא שילמה על כך מחיר אישי כבד ועוברת רצח אופי ששום רעיית ראש הממשלה לא עברה בארץ, ואולי בעולם".

הנשק הסודי. שרה נתניהו/ראובן קסטרו

נתניהו טוען שכפי שקרה לרעייתו, כך קורה גם לבנו יאיר. "הוא פועל נמרצות, בכישרון גדול ומחויבות גדולה, במאבק ההסברה העולמי למען מדינת ישראל. הוא עומד מול מתקפות עוינות, אבל ממשיך להילחם למען צדקת דרכנו מתוך אהבה פטריוטית עמוקה לארץ ישראל, לעם ישראל ולמדינתנו. כמו שרה, גם יאיר מושמץ ללא הרף רק בשל היותו בן למשפחת נתניהו. שניהם גם מאוימים על ידי אנשים מוסתים שמאיימים לרצוח אותם", טען ראש הממשלה בציוצו.

"מושמץ". יאיר נתניהו/ראובן קסטרו

בציוצו התפעל נתניהו מ"ההשתלחויות" נגד שרה ויאיר מאנשי התקשורת ינון מגל ועמית סגל. "אינני מבין את האובססיה שלהם לפגוע בהם שוב ושוב. האם לא הכפישו מספיק את שרה ויאיר שינון ועמית מרגישים צורך להצטרף למקהלת הרשע הארסית נגדם?", כתב ראש הממשלה. "כמו כל אדם, וכמו כל מנהיג בעולם, אני חוזר הביתה ובזמן הפרטי הלא רב שיש לרשותי אני משוחח עם משפחתי. אני שומע את דעתם, כפי שאני שומע את דעתם של רבים, ולאחר מכן מקבל את ההחלטות", כתב.

לבסוף הבהיר: "פגיעה במשפחתי, שנותנת לי את הכוח ואת התמיכה להמשיך להנהיג, היא פגיעה בי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully