וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הותר לפרסום: הדוגמנית לין פאר היא החשודה ברצח שלום ניסים

עודכן לאחרונה: 2.11.2025 / 13:36

פאר - ששמה נקשר בעבר כמתלוננת המרכזית נגד סוכן הדוגמניות שי אביטל, נמצאת במוקד החקירה שמטלטלת את עולם הזוהר. בשיחה בלעדית עם וואלה מכותלי הכלא, בן זוגה לשעבר, אלון כהן, חושף: "אמרתי להם שהיא מסוכנת, הכתובת הייתה על הקיר"

האקס של לין פאר בשיחה עם וואלה/מערכת וואלה

שמה של הדוגמנית לין פאר, החשודה בפרשת הרצח של שלום ניסים הותר לפרסום הבוקר (ראשון) לאחר 18 ימי מעצר. בשיחה בלעדית עם וואלה מתוך כותלי הכלא, בן זוגה לשעבר של פאר, ששמו אמנם לא נקשר בפרשת הרצח, אך הוזכר בדיון בחמישי האחרון בעניין הארכת מעצרם של החשודים, מספר על מערכת היחסים שהסתיימה, לדבריו, כמעט באסון. "אמרתי להם שהיא מסוכנת, הכתובת הייתה על הקיר", טען בן הזוג לשעבר.

לאחר שהקורבן, שלום ניסים, נמצא ללא רוח חיים ב-15 באוקטובר בדירתה של פאר שבפתח תקווה, נעצרו עמה שלושה גברים נוספים: מאור אלישע, בר אוטמיזגין ודוד קריכילי. פאר - ששמה נקשר בעבר כמתלוננת המרכזית נגד סוכן הדוגמניות שי אביטל, נמצאת במוקד החקירה שמטלטלת את עולם הזוהר.

בן הזוג לשעבר טוען: "הייתה במצב נפשי קשה, תלויה לחלוטין בסמים". הדוגמנית בדיון הארכת מעצרה/ראובן קסטרו

אלון כהן, בן זוגה לשעבר של הדוגמנית, נמצא במעצר עוד מאז אפריל האחרון בגין פרשה בין בני הזוג שנבדקת בימים אלו במשטרה, בגין הטרדתה של פאר, הפרת צו הרחקה ועבירות נוספות שאינן קשורות אליה. על פי גורמים המעורים בפרטים, התיק שבו פאר התלוננה נגדו בעבר בגין אונס צפוי להיסגר, אך הטענות ההדדיות ביניהם עדיין נבחנות.

עו"ד ליאור שביט, המייצג את בר אוטמיזגין, הפנה שורה של שאלות על הפרשייה עם בן זוגה לשעבר אלון כהן, והטיח בנציג המשטרה: "האם אתם יודעים שהחשודה דקרה בעבר בן זוג שלה? האם אתם מודעים לזה שהיא עשתה 'כיפה אדומה' לבן זוג הקודם שלה על רקע שימוש בקראק?" שאל שביט, והוסיף: "יש לכם אינדיקציה שהחשודה הייתה מעורבת לפני ארבעה חודשים באירוע דומה? באירוע אחר טענה שבן זוגה אנס אותה, אחר כך התיק נפל מתיק אונס, ולבסוף העידה שהיא דקרה אותו", ציין.

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

"היא לקחה סכין וחתכה אותי בבטן"

"היא טענה שאנסתי אותה, שכלאתי אותה בבית, שהטרדתי אותה והרבצתי לה. ברוך השם, בכתב האישום הכול ירד, אין לי כתב אישום על הדברים האלה, זה לא נכון", סיפר כהן בשיחה בלעדית עם וואלה. כשנשאל מה הרגיש כשהתבשר שפאר חשודה ברצח, הוא עונה בלי היסוס: "הכתובת על הקיר. התרעתי בפני המשטרה. כשחקרו אותי אמרתי להם מי שמסוכנת לציבור זו היא, לא אני. אני בן אדם נורמטיבי, שירתתי קרבי, אין לי עבר פלילי, לא הייתי בתחנה לפני זה בחיים שלי. זה היה ברור שזה ייגמר ככה. חיכינו שזה יקרה".

לדבריו, פאר הייתה במצב נפשי קשה, תלויה לחלוטין בשימוש בסמים: "זה הדבר הכי מסוכן שיש לציבור, הבחורה הזאת מסוכנת ברמות שאתם לא מבינים. היא משתמשת קבוע, ואם לא קונים לה מנה ביום זה ריבים, קללות, הפיכת הבית, גזירת בגדים. דברים הזויים. הסמים גמרו אותה. זה סרט חיים שאף אחד לא יאמין אם לא היה רואה בעיניים". לצד זאת הוסיף כי אינו מאמין שתורשע: "אני חושב שהיא תחליק מזה. לא יודע למה,ככה אני מרגיש. יש משהו בבחורה הזאת שאף אחד לא מצליח להבין".

"יש משהו בבחורה הזאת שאף אחד לא מצליח להבין"/ראובן קסטרו

הוא מספר על לילה אחד שלדבריו שינה את הכול: "היא רצתה שאקנה לה את הסם שהיא אוהבת. סירבתי, לא הסכמתי לרכוש לה. היא לקחה סכין וחתכה אותי בבטן. המשטרה יודעת מזה, הראיתי להם תמונות, התכתבויות, הם צילמו את הפצע, אבל לא עשו עם זה כלום. היא נשארה בחוץ ואני נעצרתי. יש לי את כל ההודעות בווטסאפ, כתוב בהן 'מה חתכת אותי', אבל במשטרה לא עשו כלום". לדבריו, מדובר בדפוס חוזר: "היה לה עוד מקרה עם חברה שלה היא כמעט רצחה אותה. לין התאשפזה בגהה לחודשיים כדי לא לעמוד לדין, ואז קבעו שהיא לא כשירה. זה היה לפני שש שנים".

עו"ד עדיה אלון המייצגת את בן זוגה לשעבר של פאר, אלון כהן מסרה בתגובה לוואלה: "אין למרשי שום קשר עם התיק שבנדון וגם לי אין שום היכרות בנושא. היכרותי עם לין מסתכמת בייצוג של מרשי במסגרת תיקים אחרים. מדובר במי שמגישה כנגד מרשי תלונות רבות על הטרדה ומכפישה אותו ברשתות החברתיות באופן שיטתי". עוד הוסיפה: "תלונות שהגישה נגדו בעבר לשמחתי לא הבשילו לכדי כתב אישום שכן לכל אורך הדרך מרשי הכחיש את הטענות וטען שהוא הקורבן".

בר אוטמיזגין, אחד החשודים בפרשת הרצח הקטלני. מדיון הארכת מעצרו/הודיה רן

ליל הרצח הקטלני - הפרטים החדשים

על פי גורמים המעורים בפרטים, הרצח אירע לאחר לילה שהחל במפגש סביב סמים ויחסי מין, והסתיים בעימות אלים ובמותו של שלום ניסים, תחת נסיבות שעדיין אינן ברורות. לוואלה נודע כי מאור אלישע ובר אוטמיזגין, שנעצרו לצד פאר, הפכו לשותפים לדירה בתל אביב כחודש לפני הרצח. בערב שלפני האירוע, הגיעה אחותו של אוטמיזגין לדירה לאחר שביקש ממנה להביא לו בגדים. באותה שעה הגיעה פאר יחד עם גבר נוסף, לאסוף את אוטמיזגין ברכב. השלושה נסעו יחד לדירתה שבפתח תקווה.

במהלך הלילה, כך לפי עדותה של האחות, היא שוחחה עם אחיה מספר פעמים. לדבריה, בשלב מסוים הוא היה בדרכו אליה עם הדוגמנית, אך סמוך לשעה שש בבוקר חזר עמה לדירתה ומאותו רגע נותק הקשר ביניהם.

אותם גורמים מספרים גם כי באותו לילה הגיעו לדירת פאר שני גברים נוספים דוד קריכילי ובר אוטמיזגין במטרה להשתמש בסמים ולקיים יחסי מין. לפי העדויות, בין פאר לבין אחד מהם התקיימו יחסי מין, והשניים עזבו את הדירה לאחר כמה שעות. בהמשך, התקשרה פאר אליהם וביקשה שישובו.
באותה עת הצטרף לדירה מאור אלישע, וכשהשלושה כבר נמצאו במקום-כך לפי אותם גורמים, זימנה פאר את שלום ניסים להגיע אליה. היא סיפרה להם, כך נטען, כי ניסים "לא מספק לה סמים ואף אונס אותה". זמן קצר לאחר הגעתו התפתח בדירה עימות אלים, שבסיומו נמצא ניסים מוטל ללא רוח חיים.

"אחד התיקים המסועפים שנחקרו בשנים האחרונות"

מגורמי החקירה עולה כי בזירה נמצאו סמים וממצאים נוספים המעידים על מאבק. הדוגמנית החשודה מסרה לחוקרים גרסאות שונות, בין ארבע לחמש, כולן סותרות. השופט דן באומן, שדן השבוע בהארכת המעצר, כתב בהחלטתו כי "כל הגרסאות שנמסרו אינן אמינות".

במשטרה מנסים כעת לגייס עד מדינה מתוך המעורבים כדי לשבור את קיר השתיקה ולחשוף את מה שאירע באותן שעות אחרונות. בינתיים, שלושת החשודים: מאור אלישע, בר אוטמיזגין ודוד קריכילי שומרים על זכות השתיקה, מלבד פאר שמוסרת גרסאות שונות.

גורם המעורה בחקירה ציין שמדובר ב"אחד התיקים המסועפים שנחקרו בשנים האחרונות. כל פרט חדש משנה את כיוון החקירה, אבל השאלה הגדולה עדיין נשארת - "מה בדיוק קרה בשעה האחרונה בחייו של שלום ניסים?", עוד עולה כי החשודים נמלטו מהדירה לאחר האירוע, והמשטרה איתרה אותם כעבור יממה בדירות מסתור שונות, שם נעצרו. על חלקם נמצאו סכינים, שנשלחו לבדיקה פורנזית.

מאור אלישע, חשוד נוסף בפרשה שמטלטלת את עולם הזוהר./הודיה רן

אישה נוספת שהגישה בעבר תלונה נגד פאר וטענה שנדקרה על ידה, זומנה ביום שישי האחרון לחקירה, אך לא הגיעה מחשש להיקשר לפרשה הנוכחית. בשיחה עם וואלה היא אמרה: "קשה לי לדבר על מה שעברתי, אני מעדיפה שזה יישאר מאחוריי".

חקירת הרצח נמשכת, ושלושת הגברים שנעצרו עם פאר, אלישע, אוטמיזגין וקריכילי ממשיכים לשמור על זכות השתיקה. במקביל, במשטרה בודקים את עדויותיו של בן הזוג לשעבר אלון כהן כחלק מבדיקת הרקע של פאר, לאחר שצו איסור הפרסום הוסר היום והיא נחשפה כחשודה ברצח מתוכנן. גורמים מעורים ציינו כי אישה נוספת שהגישה בעבר תלונה נגד פאר וטענה שנדקרה על ידה, וזומנה ביום שישי האחרון לחקירה, אך לא הגיעה מחשש להיקשר לפרשה הנוכחית. בשיחה עם וואלה היא אמרה: "קשה לי לדבר על מה שעברתי, אני מעדיפה שזה יישאר מאחוריי".

עו"ד ענת יערי מהסנגוריה הציבורית שמייצגת את לין פאר מסרה בתגובה: "לין היא בחורה צעירה נורמטיבית ללא עבר פלילי שנקלעה לסכסוך בין עבריינים. היא מסרה גרסה להשתלשלות האירועים ומכחישה את החשדות שמיוחסים לה".

יש רגע שבו הכול מתפורר - לא רק הסיפור, גם מה שחשבנו שאנחנו יודעים על ביטחון

אישה נוספת שהתלוננה נגד פאר וטענה שנדקרה על ידה, זומנה לחקירה - ולא התייצבה. פאר בדיון/הודיה רן

שמה של פאר נקשר בעבר כאמור בפרשת סוכן הדוגמניות שי אביטל, שם שימשה כמתלוננת המרכזית נגדו. בחודש מאי האחרון אישר בית המשפט עסקת טיעון בין פרקליטות המדינה לבין אביטל, שבעקבותיה נגזרו עליו חצי שנת מאסר שכבר ריצה בפועל ופיצוי כספי למתלוננות. פאר הביעה אז אכזבה עמוקה מהמערכת ומהעונש הקל, ואמרה כי היא חוששת מנקמה.

בחקירת הרצח, מנסים החוקרים לפענח לא רק מה קרה באותו לילה קטלני ב-15 באוקטובר, אלא גם מי באמת עומדת מאחורי הדמות של הדוגמנית שהפכה לחשודה באחת מפרשות הרצח המדוברות של השנה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully