תושב רמלה תקף הבוקר (שני) עם חפץ חד גבר בן 33 וצעירה בת 23 ברחוב קלאוזנר בעיר. כתוצאה מכך, השניים נפצעו באורח קל עם פציעות בפלג גוף עליון, ופונו לבית החולים שמיר-אסף הרופא על ידי צוות מד"א.
לאחר בהלה שהתעוררה בחשש שמדובר בפיגוע, המשטרה עצרה את החשוד, כאשר מדובר בתושב יהודי ונשלל החשד לפיגוע לאומני. מהתרשמות ראשונית, עלה כי ייתכן והרקע הוא מצבו הרפואי של החשוד, ולכן הוא הועבר לאבחון על ידי גורמי רפואה רלוונטיים.
פרמדיק מד"א אריה מאיירס וחובש רפואת חירום במד"א אלחנן חריר, שהיו בזירה, סיפרו: "הגענו למקום במהירות וראינו גבר ואישה מתהלכים על המדרכה כשהם סובלים מפציעה קלה בפלג גופם העליון. התחלנו בהענקת טיפול רפואי ראשוני שכלל חבישות והעלנו אותם לאמבולנסים של מד"א ופינינו אותם לבית החולים כשמצבם מוגדר קל".
