וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטאלינק משתפרת: ההפסד הנקי צומצם ל-3.4 מיליון דולר

שירלי יום-טוב

22.4.2003 / 23:48

עלייה בהכנסות ל-3.6 מיליון דולר ברבעון הראשון; ההפסד הנקי ברבעון המקביל - 3.5 מיליון דולר

חברת מטאלינק המפתחת שבבים עבור גישה בפס רחב דיווחה הלילה על שיפור ניכר בהכנסותיה וירידה ברווח הנקי ביחס לרבעון המקביל ולקודם. הכנסות החברה הסתכמו ב-3.6 מיליון דולר בהשוואה למיליון דולר ברבעון הקודם ו-2.1 מיליון דולר ברבעון המקביל.

ההפסד הנקי עמד על 3.4 מיליון דולר או 18 סנט למניה בהשוואה להפסד של 4.9 מיליון דולר או 27 סנט למניה ברבעון הרביעי של 2002. ברבעון המקביל דיווחה מטאלינק על הפסד נקי של 3.5 מיליון דולר או 19 סנט למניה.

בסיום הרבעון הראשון היו בקופת החברה 70.1 מיליון דולר במזומן, שווי מזומן והשקעות לטווח קצר וארוך. זאת, לעומת 76 מיליון דולר בסיום שנת 2002. קצב שריפת המזומנים עמד ב-2002 כולה על כ-14 מיליון דולר.

צבי שוכמן, יו"ר ומנכ"ל מטאלינק ציין בהודעה כי "העלייה בהכנסות משקפת בעיקרה את ההתקדמות שחלה בשוק של אסיה פאסיפיק, בו הביקוש לטכנולוגיית ה-VDSL גדל במקביל לדרישה ההולכת וגוברת לשירותי פס רחב". התקדמות נוספת אותה ציין שוכמן היא בצפון אמריקה. עד כה רשמה מטאלינק כ-40 דיזיין וינס ברחבי אסיה, בין היתר בקוריאה, יפאן, סין וטייוואן, והיא סיפקה כ-160 אלף צ'יפים בכל העולם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully