וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תיעוד חריג: מאבטחים גוררים את יועצו הקרוב של בן גביר אל מחוץ לכנסת

עודכן לאחרונה: 16.10.2025 / 11:37

היועץ אריאל אלחרר נגרר על ידי משמר הכנסת אל מחוץ למשכן, כשלדבריו המאבטחים דיברו אליו באלימות ואיימו עליו: "אמרו לי 'אני ארסק לך את העצמות, אני אשבור לך את העצמות'". מהכנסת נמסר כי פרטי המקרה מצויים כרגע בבירור על ידי קצין הכנסת

תיעוד חריג מהכנסת: יועצו הקרוב של בן גביר נגרר על ידי המאבטחים/יהודה שליזגר

כזה דבר לא רואים כל יום. ביום שני, בזמן ביקור טראמפ בכנסת, נראה יועצו הקרוב של השר בן גביר אריאל אלחרר נגרר בכח על ידי מאבטחים עד הוצאתו מחוץ לכנסת.

בתלונה שהעביר אלחרר למשמר הכנסת כתב היועץ: "מאבטח נתקל בי במדרגות הכנסת עולה מכיוון המזנון החלבי למליאה, ביקש ממני לרדת, אמרתי לו שיש לי אישור והוא השיב 'תעוף מפה'. ביקשתי ממנו לדבר באדיבות והוא השיב 'אני ארסק לך את העצמות, אני אשבור לך את העצמות' תוך כדי שהוא דוחף אותי במדרגות".

אלחרר המשיך וכתב "אמרתי לו שזה בושה איך שהוא מדבר ואני לא אשתוק לו. כמובן שהוצאתי מצלמה כדי לתעד אותו. אחרי דקה הוא חזר יחד עם מאבטח נוסף ופשוט גררו אותי, העיפו אותי מהכנסת ולקחו לי את היתר הכניסה".

תיעוד חריג מהכנסת: יועצו הקרוב של בן גביר נגרר על ידי המאבטחים/אתר רשמי, יהודה שלזינגר

"מסע מביש ומטלטל"

בתלונה כותב אלחרר כי "העובדה שאנחנו עוזרים לא אומרת שצריכים להתייחס אלינו כמו לחיות. הייתי ער כל הלילה, הגעתי לכנסת אחרי שעתיים וחצי פקקים, נתקעתי מחוץ למשכן, הגעתי לביתי אחרי החג אחרי מסע מביש ומטלטל".

מהכנסת נמסר: "מדובר באירוע הקשור להפרת סדר במשכן ואשר פרטיו המלאים מצויים כרגע בבירור על ידי קצין הכנסת".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully