וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

על רקע הנסיגה, מח"ט 7 ללוחמיו: "משימתנו לא תמה עד שנראה ונחבק את אנשינו"

עודכן לאחרונה: 12.10.2025 / 11:01

עם כניסת הפסקת האש לתוקפה וההיערכות לסיום המלחמה ושחרור החטופים הקרב, מפקד חטיבה 7 סיכם את הלחימה והבהיר: "השבת החטופים- עבורם, ועבור העם כולו". לצד זאת, התייחס אל"ם ש' למחדל שבעה באוקטובר: "ביום ההוא ספגנו מכה שתיזכר לכל חיינו, אך תיעלנו עלבון - להכרעה"

כוחות צה"ל ברצועה לקראת הפסקת הלחימה/דובר צה"ל

מפקד חטיבה 7, אל"ם ש', נשא היום (ראשון) דברי סיום בקשר ללוחמיו שברצועה, זאת לאור נסיגת החטיבה מרצועת עזה, זאת בהתאם למתווה סיום המלחמה שנחתם. אל"ם ש' הבהיר לאנשיו כי "משימתנו לא תמה עד שנראה ונחבק את אנשינו" והתייחס למטרות המלחמה שעמדו לנגד עיניהם לאורך כל הלחימה, השבת החטופים, וביניהם - נופלי החטיבה שנחטפו שנחטפו בשבת השחורה.

"זוהי נקודת ציון בהשגת מטרות המלחמה, השבת חטופינו, ביניהם ששת אחינו שפעלו בעז ובנחישות, על מנת להציל את יישובי העוטף בשבעה באוקטובר" אמר המח"ט תוך שציין את שמותיהם של לוחמי החטיבה, שלחמו בבוקר שבעה באוקטובר ונחטפו חיים ומתים, לרצועת עזה - מתן אנגרסט, נמרוד כהן, עומר נאוטרה, דניאל פרץ , איתי חן ועוז דניאל. כל אלו צפויים להשתחרר בעסקה הקרובה.

"ננציח את גבורת אחינו שנפלו, ונמשיך ללות את פצועי החטיבה". אל"ם ש' ללוחמיו ביציאה מרצועת עזה/דובר צה"ל

כמו כן, המח"ט התייחס בדבריו למחדל שבעה באוקטובר: "חמישים שנה אחרי מלחמת יום הכיפורים, הופתענו וספגנו מכה שנזכור לכל חיינו" אמר, וסימן את התקומה מהשבר כ"תיעול התסכול, העלבון והכאב לפעלתנות וחתירה להכרעה במשך שנתיים".

לסיום, הבטיח המח"ט: "ננציח את גבורתם של אחינו שנפלו ונמשיך ללוות את פצועי החטיבה לשיקום מלא".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully