וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בכיר חמאס ראזי חמד שהיה גם הוא יעד לחיסול בקטאר - הופיע לראשונה | תיעוד

עודכן לאחרונה: 17.9.2025 / 19:56

בכיר חמאס, שנחשב לבעל השפעה רבה על מדיניות החוץ של הארגון, שרד את ניסיון החיסול הישראלי והתראיין לערוץ אל ג'זירה. "כשנתניהו מדבר על שינוי פני המזרח התיכון, זה דורש עמדה ערבית", הוא אמר

תיעוד רגעי התקיפה בקטאר, 9 בספטמבר 2025/לפי סעיף

ראזי חמד, בכיר חמאס שהיה גם הוא יעד לחיסול בקטאר, הופיע היום (רביעי) לראשונה בריאיון לאל-ג'זירה. חמד הוא חבר הלשכה הפוליטית המצוי בפרטי המשא ומתן מול ישראל ובעל השפעה רבה על מדיניות החוץ בעוד הוא יושב בקטאר ובלבנון. חמד שימש בזמנו כמתווך מטעם חמאס במשא ומתן לעסקת שליט.

חמד אמר בריאיון כי "הכאוס" שמחוללת ישראל הופך את "כל האומה" למטרה, ולא רק את הנהגת חמאס. לדבריו, כשראש הממשלה בנימין נתניהו "מדבר על שינוי פני המזרח התיכון, זה דורש עמדה ערבית".

בכיר חמאס, שהתכנס עם בכירים אחרים בהנהגת ארגון הטרור כדי לדון בהצעה האמריקנית להפסקת אש בעת ניסיון החיסול, הוסיף ש"הניסיון שלנו עם המתווך האמריקני היה מר, והצד האמריקני חסר אמינות עקב נסיגתו מהצעותיו".

ראזי חמד, בכיר חמאס שהיה גם הוא יעד לחיסול בקטאר, הופיע לראשונה בריאיון לאל-ג׳זירה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

ישראל ניסתה לחסל בשבוע שעבר את צמרת חמאס הכוללת את חמד באמצעות תקיפה בדוחא, בירת קטאר.

טאהר א-נונו, בכיר הלשכה המדינית של חמאס ויעד חיסול נוסף של ישראל, התראיין גם הוא ביום ראשון לערוץ אל-ג'זירה. "נתניהו לא מתעניין בחטופים ועבורו אין לחטופים ערך", אמר בדבריו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully