בית המשפט התיר לפרסום היום (חמישי) כי עומרי נאמן, יו"ר ארגון האוהדים "האולטראס" של הפועל תל אביב ותושב העיר בן 35, נעצר השבוע על ידי המשטרה, בחשד לשוד ותקיפה חמורה של אוהד מכבי תל אביב, בן 22, בחניית ביתו במודיעין. לפי החשד, הרקע לאירוע הוא יריבות מתמשכת בין אוהדים של קבוצות הכדורסל.
האירוע התרחש בלילה בין שני לשלישי, אז הותקף תושב מודיעין בן 22, אוהד מכבי תל אביב, באכזריות ונשדד. מצבו הוגדר בינוני עד קשה והוא אושפז במרכז רפואי לקבלת טיפול.
במהלך חקירה מואצת שנוהלה בתחנת מודיעין, הצליחו החוקרים לחשוף את זהותו של נאמן ולעצור אותו. בחיפוש שנערך בביתו בתל אביב נתפסו כלי תקיפה רבים, בהם אלות מתקפלות ותרסיסי גז פלפל, לצד טלפונים סלולריים רבים ומאות אלפי שקלים במזומן. במשטרה בוחנים את מקור הכספים וכלל הממצאים הועברו להמשך מיצוי ראיות.
בהתאם להתפתחות החקירה, בית המשפט האריך היום (חמישי) את מעצרו של נאמן עד ה-8 בספטמבר, וביטל את צו איסור הפרסום שהוטל על הפרשה.