וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"זו בגידה באמון": המורה הודתה בתקיפה מינית של שני תלמידים

4.9.2025 / 11:53

מורה לאנגלית בתיכון הודתה שקיימה קשרים מיניים עם שני תלמידים לאורך שנים, כולל קיום יחסי מין במכונית ושליחת תמונות עירום שלה. התביעה דורשת עשר שנות מאסר ורישום כעבריינית מין

ג'ולי ריצ'יטלו, בת 37, מורה לאנגלית לשעבר בבית הספר התיכון של Wall Township בניו ג'רזי, הודתה באשמה חמורה של תקיפה מינית של שני תלמידים.

הפרשה נחשפה בקיץ 2024, כשנפתחה חקירה נגד ריצ'יטלו בעקבות חשיפה של קשר מיני שקיימה עם תלמיד בן 18. לפי כתב האישום, בין אפריל ליוני של אותה שנה הם נפגשו פעמים רבות, כולל במכוניתו, ובמקביל החליפו מסרים מיניים ותמונות עירום.

לאחר מעצרה התברר כי כבר בין 2017 ל-2018 קיימה ריצ'יטלו יחסי מין עם תלמיד נוסף, שגם אותו לימדה.

מפקד משטרת וול טאונשיפ, שון או'הלורן, אמר לתקשורת המקומית: "מעשיה של המורה לשעבר הם בגידה באמון - לא רק כלפי הקורבנות אלא כלפי כל קהילת בית הספר. אני מצדיע לקורבנות על האומץ לצאת לספר את סיפורם ולמסירות של החוקרים שהביאו את המקרה להכרעה בבית המשפט".

ריצ'יטלו לימדה אנגלית לתלמידי כיתה ט' וקורסי הכנה ל-SAT מאז 2013. ימים ספורים לפני מעצרה ביולי האחרון היא התפטרה מתפקידה.

במסגרת הסדר הטיעון, התביעה מבקשת להטיל עליה עונש של עשר שנות מאסר בפועל, רישום כעבריינית מין, פיקוח על תנאי לכל החיים ואיסור להחזיק בתפקיד ציבורי. גזר הדין שלה יינתן ב-9 בינואר 2026.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully