משטרת ישראל הוציאה היום (רביעי) הודעה בקריאה לציבור למציאת קורבנות נוספים של חשוד בביצוע עבירות מין בילדים בבני ברק-רמת גן. הקריאה עולה לאחר שבמהלך חקירת החשוד על ביצוע עבירות מין בילד בן 6, ציין כי ישנם קורבנות נוספים בהם ביצע עבירות כאלו.
האירוע התרחש ב-26 באוגוסט, אז על פי החשד פיתה החשוד ילד בן 6 להיכנס למקלט הבניין שבו הוא מתגורר. בחדר הסגור, כך לפי כתב החשדות, ביקש ממנו החשוד לפתוח את פיו וביצע בו מעשה מגונה. הילד עלה לביתו כשהוא מבוהל וסיפר להוריו על שאירע.
הוריו של הקטין פנו עוד באותו הערב למשטרת רמת גן בני ברק, ושוטרי תחנת בני ברק רמת גן עצרו את החשוד ביום הגשת התלונה, ב-27 באוגוסט. במהלך חקירתו במחלק מין ואלימות במשפחה במרחב דן, פלט בחקירתו החשוד כי היו קורבנות נוספים למעשיו.
במשטרה מדגישים כי מדובר בחקירה מתנהלת ורגישה, ומבקשים מכל מי שנפגע או יודע על מקרים דומים לגשת ולהגיש תלונה ולהתקשר לטלפון 050-5065976 או לשלוח הודעת וואטסאפ לאותו מספר ולהגיע להגיש תלונה במשטרת רמת גן-בני ברק.