ראש עיריית ניו יורק לשעבר, רודי ג'וליאני, נפצע קשה בתאונת דרכים מוזרה בניו המפשייר במוצאי שבת - כך אמר היום (ראשון) ראש מערך האבטחה שלו. ג'וליאני, בן 81, אושפז עם חוליות שבורות וחתכים וחבורות מרובות, כולל פציעות בזרועו השמאלית וברגלו התחתונה, לאחר שהמכונית השכורה שלו נפגעה מאחור.
"אישה שהייתה קורבן לאלימות במשפחה סימנה לו לפני התאונה. הוא הגיש סיוע ויצר קשר עם 911, ונשאר במקום עד שהגיעו שוטרים כדי להבטיח את שלומה", אמר מייקל רגוסה, ראש האבטחה של ג'וליאני. "התאונה התרחשה לאחר שהוא נכנס שוב לרכבו, שנפגע מאחור במהירות גבוהה".
רגוסה אמר כי ג'וילאני, שכיהן כראש עיריית ניו יורק מ-1994 עד 2001, מתאושש ונמצא במצב טוב. ג'וליאני היה גם עורך דינו של הנשיא דונלד טראמפ בשלהי כהונתו הראשונה, והוביל את המאמצים המשפטיים - הכושלים - להפוך את תוצאות הבחירות של 2020. מאז הוא נקלע לקשיים כלכליים.
"ראש העיר במצב רוח נהדר. הוא חיה. הוא שרד את ה-11 בספטמבר", אמר רגוסה. לדבריו, "ראש העיר של אמריקה" צפוי להישאר בבית החולים עוד יומיים-שלושה ואז ללבוש סד לחוליות השבורות.
שותפתו העסקית של ג'וליאני, מריה ראיין, שהיא גם אחות במקצועה, עוזרת לפקח על הטיפול בו. "הוא עובר בדיקות נוספות וייצוב של פציעותיו", אמרה לניו יורק פוסט.
רודי ג'וליאני, ראש עיריית ניו יורק לשעבר, נפצע קשה בתאונת דרכים
31.8.2025 / 22:21