וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תוך סכנה לחייהן: שתי צעירות הסתובבו בשוק בקלקיליה וחולצו על ידי כוחות הביטחון

עודכן לאחרונה: 12.8.2025 / 15:19

המנהל האזרחי איתר את שתי הצעירות ותיאם את חילוצן. במהלך החודש האחרון חולצו ממרחב קלקיליה כעשרים ישראל שנכנסו בניגוד לחוק. במערכת הביטחון שבים ומדגישים כי מדובר בסכנת חיים

המעצר שביצעו לוחמי הימ"מ בלב קלקיליה צילום: דוברות המשטרה/דוברות משטרה

שתי צעירות ישראליות הסתובבו אתמול (שני) בשוק המרכזי בעיר קלקיליה שבשטחי הרשות הפלסטינית ביהודה ושומרון. עם קבלת הדיווח, קציני מפקדת התיאום והיקשור הצבאית של חטיבת אפרים פעלו כדי להבטיח את שלומן ולהעבירם לידי מערכת הביטחון.

במהלך החודש האחרון, המנהל האזרחי חילץ ממרחב קלקיליה כעשרים ישראלים שנכנסו לאזור בניגוד לחוק ותוך סיכון ביטחונם האישי. במערכת הביטחון מדגישים כי הכניסה לשטחי A ביהודה ושומרון הינה אסורה על פי החוק ומסכנת חיים.

שתי צעירות יהודיות שחולצו מקלקיליה על ידי כוחות המנהל האזרחי/דובר צה"ל

מערכת הביטחון ממשיכה לפעול לסיכול פיגועים ביהודה ושומרון. מסתערבי משמר הגבול פעלו הלילה יחד עם כוחות צה"ל בחטיבת עציון ועצרו מבוקש בפעילות טרור בכפר "אל-ח'דר" שבקרבת בית לחם.

כוח של המסתערבים הגיע בצורה חשאית לבניין רב קומות בו הסתתר המבוקש והגיע בדיוק מבצעי עד לחדר בו הסתתר ועצר אותו. המבוקש שנעצר הועבר להמשך חקירת שירות הביטחון הכללי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully