וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צה"ל מאשר: תקפנו מטרות של חיזבאללה בדרום לבנון

עודכן לאחרונה: 6.8.2025 / 23:45

בין המטרות שהותקפו, מחסני אמצעי לחימה, משגר ותשתיות של הארגון, שבהן אוחסנו כלים הנדסיים. "חיזבאללה ממשיך בניסיונות שיקום ברחבי לבנון, תוך כדי סיכון אזרחי לבנון ושימוש בהם כמגן אנושי", נמסר מצה"ל

תקיפות בדרום לבנון, 6 באוגוסט 2025/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

צה"ל אישר הערב (רביעי) כי תקף מטרות טרור של חיזבאללה בדרום לבנון, ובהן מחסני אמצעי לחימה, משגר ותשתיות של הארגון, שבהן אוחסנו כלים הנדסיים ששימשו לשיקום תשתיות טרור. מוקדם יותר דווח כי חיל האוויר תקף מטרות בכפרים שבגזרה המזרחית של דרום המדינה.

"ארגון הטרור חיזבאללה ממשיך בניסיונות שיקום של תשתיות טרור ברחבי לבנון, תוך כדי סיכון אזרחי לבנון ושימוש בהם כמגן אנושי", נמסר מצה"ל. "הימצאותם של אמצעי הלחימה ופעילות ארגון הטרור חיזבאללה במרחב מהוות הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון".

תקיפות בדרום לבנון, 6 באוגוסט 2025/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

בתוך כך, מקורות אישרו לרשתות "אל-ערביה" ו"אל-חדת'" הסעודיות כי חיל האוויר תקף גם יעד צבאי בסוריה, בסמוך לעיר החוף ג'בלה שבמערב המדינה.

  • עוד באותו נושא:
  • לבנון
  • צה"ל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully