הלווייתה של מילנה בובקובה, בת 12 מראשון לציון, נערכה היום (שני) בבית העלמין בראשון לציון. מילנה מתה אתמול לאחר שקפצה מגג בניין היקב בעיר, אותו גג ממנו ניסתה לשים קץ לחייה גם שבוע קודם לכן. בפעם הקודמת חולצה ברגע האחרון בידי צוות משא ומתן של המשטרה. אך הפעם, ניסיון להזעיק את צוות המשא ומתן היה מאוחר מדי והיא קפצה אל מותה. היא פונתה במצב אנוש לבית החולים שמיר-אסף הרופא, שם נקבע מותה.
טקס הקבורה נערך ברחובות. הוא נפתח בשירה שקטה וניגונים מצמררים של להקה מקומית. מילנה הייתה בת יחידה לאימה. ארון הקבורה הלבן של מילנה מונח פתוח למחצה, ובני משפחתה עומדים סביבו, מלטפים את ראשה, נושקים לה ונפרדים ממנה בכאב.
יחד עם מילנה קפצה גם חברתה הקרובה, בת גילה, שנפצעה קשה מאוד ומאושפזת כעת במצב קשה אך יציב. על פי עדי ראייה, השתיים נראו כשהן עומדות על הגג, אוחזות ידיים, רגע לפני שקפצו. "זה היה מחזה שלא יישכח", סיפר אחד הנוכחים. "אנשים עמדו מתחת ולא הצליחו לזוז".
האירוע המזעזע התרחש בשעות אחר הצהריים, כשזמן קצר לפני כן פרסמה המשטרה הודעת נעדר וביקשה את עזרת הציבור באיתורה של מילנה. שעות לאחר מכן התקבל הדיווח כי שתי הילדות נפלו מגג הבניין. צוותי מד"א וכוחות חילוץ שהוזעקו למקום ביצעו בפצועות פעולות החייאה ופינו אותן לבית החולים.