וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כתב אישום חמור: אנס את אחיו הקטנים וביצע בהם מעשים מגונים במשך עשור

עודכן לאחרונה: 4.8.2025 / 12:21

תושב המרכז בן 22 נאשם כי ניצל את מעמדו כאח גדול במשפחה, כדי לבצע עבירות מין באחיו ואחיותיו הקטנים. הנאשם אף ניצל את תמימותם וגרם להם לבצע את המעשים בתמורה לכך שישחק עמם

28 אנשים נעצרו בחשד לביצוע עבירות מין ופדופיליה/דוברות משטרת ישראל

כתב אישום חמור הוגש היום (שני) לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד נגד תושב המרכז בן כ-22 בגין מסכת של עבירות מין שביצע לאורך שנים בשלושת אחיו ואחיותיו הקטנים.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עורכת הדין שירה סוכצקי כפיר מפרקליטות מחוז מרכז, במשך תקופה כעשור, הנאשם ניצל את הקרבה המשפחתית ומעמדו כאח גדול במשפחה, על מנת לבצע עבירות מין חמורות שכללו אינוס ומעשים מגונים, כלפי שלושת האחים.

במבצע סמוי ברשתות החברתיות: 23 נעצרו בחשד לעבירות מין ופדופיליה
26.01.21. דוברות משטרת ישראל
ניצל את הקרבה המשפחתית ואת מעמדו כאח גדול. כתב אישום חמור בגין עבירות מין/דוברות משטרת ישראל

עוד עולה כי הנאשם חתר ליצירת הזדמנויות בהן אחיו הקטינים שהו לבדם עמו בבית המשפחה או בדירות נופש בעת חופשות, ופגע בהם מינית באופן שיטתי וסדרתי, כדבר שבשגרה. הנאשם אף ניצל את גילם ותמימותם של הקטינים, וגרם להם לבצע את המעשים בתמורה לכך שישחק עמם או יסיע אותם, מבלי שהם הבינו את הנעשה בהם מבחינה מינית, נוכח גילם הצעיר, מעמדו של הנאשם כאחיהם ופערי הגילאים.

כתב האישום מייחס לנאשם עבירות שונות וביניהן ביצוע עבירות של אינוס קטין בן משפחה ומעשה מגונה בקטין בן משפחה. הפרקליטות ביקשה מבית המשפט להורות על המשך מעצרו של הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully