לוחמת קרבית נשפטה לשמונה ימי מחבוש לאחר שפגעה בידה. הלוחמת שאת שמה נאסר עלינו לפרסם השתתפה בלחימה ברצועת עזה ובשל המראות הקשים של הלחימה וכן בשל נפילתם בקרב של קרובים אליה ביקשה לראות קב"ן אך בקשותיה לא נענו.
יש לציין כי מדובר בלוחמת שעברה גיור במסגרת צה"ל בקורס "נתיב" וזאת על מנת להתגייס לתפקיד לוחמת אותו היא מבצעת במשך שנה וחצי.
בעקבות כך, מצוקתה הנפשית גברה והיא עשתה מעשה נואש, פגעה בידה והוציאה גימלים. לאחר מכן המג"ד בגדוד בו היא משרתת זעם עליה ושפט אותה לשמונה ימי מחבוש. עוד טען המג"ד שהלוחמת "עשתה את עצמה", שמצבה הנפשי שלה "טוב" ושהיא רק רצתה להוציא ג'. המג"ד הוסיף והטיח בלוחמת שיש "גם חיילים אחרים שנפלו להם חברים". החיילת הודתה במעשה ושאמרה לו שעשתה זאת מתוך תסכול וקושי נפשי שלא טופל - והמג"ד הורה לשלוח אותה ל-8 ימי מחבוש בכלא.
בא כוחה של הלוחמת, עו"ד רן כהן רוכברגר, שיגר פנייה בהולה לפרקליטות הצבאית להורות על ביטול ההליך המשמעתי בטענה שנפלו בו פגמים מהותיים בו ודרש הקפאת ביצוע העונש עד לקבלת ההחלטה בפנייה.
עו"ד כהן רוכברגר כתב במכתבו כי "מקומם ובלתי נסבל ממש כיצד קצין השיפוט, שעומדת לפניו לוחמת שהוכיחה בשירות ממושך ותורם את המוטיבציה ואת תרומתה, אוטם את אוזניו ועוצם את אוזניו למול תמרור בוהק של מצוקה נפשית חריפה של פקודה שלו. במקום לעמוד על מצוקתה הנפשית באופן הרגיש והמתחייב לנוכח פעולה כה קיצונית של לוחמת; במקום להושיט יד פיקודית תומכת; במקום לברר מדוע לא התאפשרו לה טיפול ותמיכה למצוקה שהביעה - קצין השיפוט כבמעין אוטומט הורה להשליך אותה לכלא. ההתעלמות הרועמת של קצין השיפוט מהנסיבות החריגות - ובחירתו כמוצא ראשון לבחור את העונש שחייב להיות מוצא אחרון - אינה מתקבלת על הדעת, והיא עולה כדי הפעלה טכנית של שיקול הדעת הפיקודי תוך הגעה לתוצאה בלתי צודקת בעליל."