מפגינים חרדים ממשיכים בהפגנותיהם היום (רביעי) במחאתם נגד שלושת החרדים העריקים שנעצרו בעת הפגנה אחרת באתר בנייה ביהוד, שם הפגינו למען עצירת הבנייה באזור בו נמצאים קברים יהודיים. לאחר עיכובם במקום התברר שהם עריקים והם הובאו למעצר.
למעלה מאלף מפגינים בכניסה לעיר ירושלים חוסמים את הדרך, כשהמשטרה מפנה אותם בכוח. מוקדי הפגנות נוספות באזור הר חוצבים וצומת רמות בירושלים, ובבית שמש.
מפגינים חרדים חסמו את כביש 4. "אנחנו מוחים נגד הח"כים החרדיים והמפלגות הבוגדניות", קראו, בזמן שהמשטרה הכריזה כי מדובר בהפגנה לא חוקית. "משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק", מסרו. "יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור".
גם ציר ז'בוטינסקי בפתח תקווה נחסם, כשמפגינים חרדים הגיעו למקום. המשטרה מזרימה את התנועים לצירים חלופיים.
בהודעה הרשמית מפי מנהיג הפלג הירושלמי, הרב עזריאל אויערבאך, נכתב: "זו שעת השמד כפשוטו, עומדים לעקור הכל, והדברים נעשים בהסכמה מבישה של מי שקוראים לעצמם חרדים". הוא חידד: "חובה לעמוד על נפשנו לביטול הגזירה הנוראה - גזירת הגיוס".