וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נאשם שפיתח אובססיה לילדה בת 12 ותיעד ילדות בנות 6 - מהגן של בנו

עודכן לאחרונה: 20.7.2025 / 16:02

במשך חודשים שלח מסרים מטרידים לילדה בת 12, פיתח אובססיה והודה שצילם ילדות בנות 6 בזוויות אינטימיות. במקביל, תיעד ילדות קטנות מהגן של בנו. בפרקליטות מבקשים להשאירו במעצר עד תום ההליכים: " אין חלופה שתגן על הציבור"

במשך חודשים הם חיו בשכנות צמודה בראשון לציון, שתי משפחות שחלקו יחסי חברות, מפגשים משותפים וחיי קהילה שלווים. אלא שדווקא מתוך הקשר הקרוב הזה, כך לפי הפרקליטות, פעל תושב העיר בן 50 בצורה מטרידה: פיתח אובססיה כלפי ילדה בת 12, שלח לה מסרים מטרידים באפליקציות, פגע בה מינית, ותיעד ילדות נוספות, בנות 6 בלבד בזוויות פוגעניות.

על פי כתב האישום שהוגש היום (ראשון) בין שתי המשפחות נרקם קשר קרוב במיוחד. הנאשם, שהתגורר בסמוך לילדה, החל ליצור איתה קשר ישיר באפליקציות טיקטוק ו-וואטסאפ. במשך 3 עד 5 חודשים בשנת 2023, כך נטען, הוא שלח לה עשרות הודעות ביום, בהן כתב בין היתר: "אני אוהב אותך",
"אני פותח בשביתת רעב נשבע לך כי אם אני לא שומע אותך אין לי חיים יותר", "תודה שאת מתעלמת ממני גם בקבוצה. אני עדיין אוהב אותך מאוד".

הילדה, שהייתה מבולבלת מההתנהגות החריגה, השיבה לו בתגובה: "מה יש לך? אני בגיל שלך?".

אבל זה לא נגמר בהודעות. לפי האישום, באחד המקרים, במהלך נסיעה משותפת מאילת, נגע הנאשם בירך וברגל של הילדה. במקרים אחרים, תוך כדי שיחות אקראיות בבניין המגורים הוא נגע בגבה, בבטנה ובזרועה ואף ניסה להחדיר את ידו מתחת לחולצתה. הילדה הבהירה לו: "מה אתה רוצה ממני?" אך הוא המשיך, כך נטען, להתעלם מבקשותיה.

אם לא די בכך, כתב האישום כולל פרק חמור נוסף: תיעוד מיני של ילדות בנות 6, חברות של בנו מהגן. באחד המקרים, צילם ילדה קטנה כשרגליה פשוקות. מקרים נוספים כללו תיעוד ילדה שוכבת על בטנה, וילדה נוספת בעת שהתגלשה כשאיבר מינה חשוף לעדשה.

מעצר של משטרת ישראל. דוברות המשטרה, אתר רשמי
"אני מודע לבעיה שלי וזקוק לטיפול". אילוסטרציה/אתר רשמי, דוברות המשטרה

לידי התביעה הגיעו ראיות רבות, בהן עדויות הוריה של הקטינה, חקירת ילדים שקבעה כי עדותה אמינה וחדירה לטלפון הסלולרי של הנאשם בו נמצאו התמונות הפוגעניות.

הנאשם הודה בהתכתבויות עם הילדה, אך הכחיש כי פגע בה פיזית או ביצע בה את המעשים המגונים המיוחסים לו. בנוגע לתמונות הפוגעניות של הקטינות שנמצאו בטלפון הסלולרי שלו, הוא אישר כי צילם אותן והוסיף: "אני מודע לבעיה שלי וזקוק לטיפול".

בפרקליטות מבקשים להותיר את הנאשם מאחורי סורג ובריח עד תום ההליכים, ומדגישים כי מדובר באדם בעל "מסוכנות גבוהה", שלדבריהם "אין כל חלופה שיש בה כדי להבטיח את מטרות המעצר". עוד ציינו כי זו אינה הסתבכותו הראשונה: בשנת 2015 הורשע בביצוע מעשה מגונה בקטינה מתחת לגיל 14, ונגזרו עליו 12 חודשי מאסר בפועל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully