עדת המפתח בתיק 1000 הדס קליין פנתה היום (רביעי) ליועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, כדי להבין מדוע לא בוצעו פעולות חקירה בסיסיות נגד אשת ראש הממשלה - שרה נתניהו. את פנייתה הפנתה גם לפרקליט המדינה עמית איסמן, ולראש היחידה הארצית לחקירות הונאה במשטרה עודד אררה.
פנייתה של קליין מגיעה לאחר פרסום בתוכנית עובדה שעולה ממנו ששרה נתניהו הייתה מעורבת לכאורה בהטרדתה של קליין. לטענתה, אשת ראש הממשלה אירגנה הפגנות נגדה על ידי פעילי ליכוד ועוד פעולות נוספות ש"ירדו לחייה".
תלונתה של קליין הוגשה בחודש דצמבר האחרון ואילו עד עתה לא התקבלו החלטות משמעותיות בעניין החקירה.
בנוסף קליין הדגישה במכתבה כי המשטרה מסוגלת להזיז חקירות בזמן מהיר וכתבה: "אמש נוכחתי לראות שהמשטרה מסוגלת לקדם חקירות ביעלות רבה ובלוחות זמנים מהירים. כאשר זימנה את עיתונאי חדשות 13 אביעד גליקמן לחקירה בחשד לתקיפה של עוזרת של גברת נתניהו".
בסיום מכתבה דרשה קליין תשובות בהקדם האפשרי לגבי השאלה מדוע פעולות חקירה בסיסיות לא בוצעו כלפי הגברת נתניהו.