וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עורך דין מוכר ניסה להבריח קוקאין ללקוח שלו שנעצר בתל אביב | תיעוד תפיסת החומר

עודכן לאחרונה: 30.6.2025 / 14:12

עורך הדין, פליליסט מוכר, הגיע עם פנקס רשימות ובתוכו הוסלק הסם • לוחמי הכליאה גילו את הסם בזמן שערכו עליו חיפוש בעת כניסתו לבית המעצר • עורך הדין נלקח לחקירה במשטרה • עורך הדין לוואלה: "המשפחה של העצור נתנה לי את הפנקס"

עורך דין חשוד כי ניסה להבריח חומר החשוד כסם לעצור בבית המעצר בתל אביב/דוברות שב"ס

עורך דין פלילי מוכר ניסה להבריח קוקאין ללקוח שלו שעצור בתל אביב - בתוך פנקס רשימות שנשא עליו. עורך הדין המוכר נלקח לחקירה במשטרה אחרי שהקוקאין נחשף על ידי שירות בתי הסוהר.

לוחמי כליאה המוצבים בשער הכניסה לבית המעצר תל אביב ביצעו חיפוש ביטחוני שגרתי לעורך הדין שהגיע למתקן לצורך פגישה עם העצור.

עורך דין חשוד כי ניסה להבריח חומר החשוד כסם לעצור בבית המעצר בתל אביב. דוברות שב"ס
הקוקאין בתוך השקית/דוברות שב"ס

במהלך החיפוש, אותר החומר שהוסלק בתוך פנקס הרשימות שנשא עליו. עורך דין שנחשד במעשה עוכב בתחילה במקום, ובמקביל זומן לחקירה. בשלב זה בתחנת המשטרה ביפו ממתינים לאישור מהפרקליטות לצורך חקירתו - אישור שעשוי להתקבל תוך שעות ספורות ועד ליממה. עם קבלתו, יוזמן החשוד לחקירה בתחנה.

משב"ס נמסר: "נמשיך לפעול במשילות כליאתית, באפס סובלנות כלפי ניסיונות להחדרת חומרים אסורים לכלל מתקני הכליאה, תוך שיתוף פעולה מלא עם גורמי האכיפה בישראל - להגנה על ביטחון הסגל, הכלואים והציבור".

"הכל שטויות במיץ עגבניות", מסר לוואלה עורך הדין. "הגעתי לביקור אצל מרשי עם פנקס שהמשפחה שלו ביקשה שאעביר לו. אמרו שזה בסך הכול ספר טלפונים. נתתי אותו לאבטחה בכניסה ואמרתי להם 'קחו את הפנקס ותבדקו אותו'. בהתחלה לא מצאו כלום, ורק אחר כך טענו שמצאו שם חומר החשוד כסם. זה מגוחך, הרי אני בעצמי ביקשתי מהם לבדוק".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully