וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אינשאללה שאיראן תשמיד אותם איך שהם עשו בעזה" - נעצר תושב הצפון בחשד לעבירות הסתה לטרור

עודכן לאחרונה: 20.6.2025 / 9:32

בפעילות מהירה של שוטרי המחוז הצפוני נעצר תושב הצפון בגין חשד לעבירות של הסתה לטרור והזדהות עם ארגון טרור, לאחר פרסומים שהעלה ברשתות החברתיות.

אחרי שיובל רפאל הוצגה בפתיחת שבוע אירוויזיון 2025 בבזל, שווייץ, מפגין עם דגל פלסטין סימן תנועת "שחיטה"/כאן 11

במשטרת ישראל התקבל דיווח אודות תושב כפר זרזיר, בן 21, שפרסם תגובות לפוסט ברשת החברתית בו עלה חשד להסתה ולהזדהות עם ארגון טרור. עם קבלת הדיווח פעלו שוטרי המחוז הצפוני לאתר את בעל החשבון, הגיעו לביתו ועצרו אותו לחקירה.

חשוד בהסתה, זרזיר - "שלא יישאר אף יהודי". דוברות משטרת ישראל
חשוד בהסתה, זרזיר - "שלא יישאר אף יהודי"/דוברות משטרת ישראל

מחומר החקירה עולה כי החשוד הגיב פעמיים לפוסט שעלה ברשת החברתית, וכתב: "אינשאללה שלא ישאר אף אחד, שאיראן תתקוף עוד ותשמיד אותם איך שהם עשו בעזה", ו-"שאלוהים לא ישאיר אף יהודי בכדור הארץ".

בסיום חקירתו הבוקר (שישי) הוא יובא לדיון בבית-משפט השלום בנצרת, לדיון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו.

המשטרה מבהירה כי תפעל ביד קשה נגד כל מי שישבח ויזדהה עם ארגוני טרור ומדינות אויב בזמן מלחמה, במרחבי המרשתת ובכל מקום אחר, למען שמירה על ביטחון הציבור.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully