וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ערוץ הטלוויזיה האיראני הותקף על ידי חיל האוויר | צפו ברגע הפגיעה

עודכן לאחרונה: 16.6.2025 / 19:31

סוכנות הידיעות האיראנית IRNA מדווחת כי בשל התקיפה לעבר אולפני הטלוויזיה הרשמית של איראן - הופסקו השידורים מהמקום

שידורים מאיראן עקב המלחמה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

דיווח: ערוץ הטלוויזיה הממלכתי האיראני הותקף היום (שני) על ידי חיל האוויר במהלך שידור ישיר. בתיעוד נראית המגישה בהלם בזמן שהחדר מתחיל לרעוד. סוכנות הידיעות האיראנית IRNA מדווחת כי בשל התקיפה לעבר אולפני הטלוויזיה הרשמית של איראן - הופסקו השידורים מהמקום.

מוקדם יותר היום, בעקבות הודעת פינוי שצה"ל פרסם לתושבי טהראן, משמרות המהפכה הודיעו לתושבי בני ברק ותל אביב שעליהם להתפנות. נכון לעכשיו, לא נצפו פקקים בנתיבי המילוט מגוש דן, וצה"ל לא פרסם אזהרות.

צה"ל פרסם כי תקף את מרכז התקשורת ששימש את הכוחות המזוינים של איראן. אותו מרכז שימש את הכוחות האיראנים לקידום פעולות צבאיות בחסות אזרחית, כך לפי הודעת דובר צה"ל. בהודעה נכתבה כי צה"ל הזהיר את האוכלוסייה בצורה אפקטיבית - גם באמצעות שיחות טלפון.

כתב הטלוויזיה הרשמית של איראן מדווח מחוץ למטה הטלוויזיה הרשמית של איראן, שעולה באש מאחוריו. 16 ביוני 2025/לפי סעיף

באיראן כבר מדביקים למגישה, ששמה סהר אמאמי, את הכינוי "הלביאה האיראנית". תיעודים נוספים מחידוש השידור של הטלווזיה האיראנית הראו מחיאות כפיים של עובדי הערוץ בחדר המערכת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully