ילנה גאלובסקי בת ה-51 היא האישה שנרצחה אמש, חג שבועות, בבת ים בידי בעלה. כך, הותר לפרסום היום (שלישי).
האירוע הרצחני והטרגי התרחש בשעות הבוקר בעיר. אז, נמצאה ילנה מוטלת בדירתה ללא רוח חיים לאחר שנדקרה למוות על ידי בן זוגה. זה, מצידו, התבצר תשע שעות לאחר המקרה בגג ביתו. בתומן, קפץ מהגג אל מותו.
לאחר ההתאבדות, הגיע לזירה מפקד מרחב איילון, דניאל חדד. בשיחה עם עיתונאים, אמר: "עד לשעה שש אחר הצהריים, ניסה צוות המשא ומתן של המשטרה לשכנע את החשוד ברצח להסגיר את עצמו, אך הניסונות לא הועילו, והחשוד קפץ מגג הבניין. מותו נקבע במקום".
חדד סיפר כי "במשך 9 שעות, ניהלנו משא ומתן רציף בניסיון להביא אותו להסגיר את עצמו, בעזרת עשרות כוחות מקצועיים שניסו לגבש תכנית להוריד אותו בשלום. לצערנו, אחרי משא ומתן ארוך, האיש קיבל החלטה לשים קץ לחייו. זהו אירוע טרגי שהותיר ילדים יתומים".