וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאבדים שליטה: 14 לוחמים נפצעו בסדרת התקלויות בעזה

עודכן לאחרונה: 3.6.2025 / 8:43

בשתי תקריות שונות במהלך הלחימה ברצועה נפצעו שלושה חיילים במצב קשה, באחת התקריות מחבלים ירו על מסוק חילוץ של 669. הבוקר הודיע צה"ל על נפילתם של שלושה חיילי חטיבת גבעתי שהרכב בו נסעו עלה על מטען

תיעוד מפעילות כוחות חטיבה 7 ברצועת עזה/דובר צהל

בשני אירועים שונים שהתרחשו אתמול (שני) בקרבות ברצועת עזה נפצעו כ-14 חיילי צה"ל במהלך מבצע "מרכבות גדעון", שממשיך להעמיק את אחיזת הצבא ברצועה. באירוע הראשון, בו נפלו שלושת חיילי חטיבת גבעתי, נפצעו שני חיילים במצב קשה לאחר שג'יפ ההאמר עליו נסעו, עלה על מטען בגזרה הצפונית של רצועת עזה.

בתקרית השנייה, מחבלים ירו על מסוק החילוץ של יחידה 669 שהגיע כדי לחלץ פצועים. חייל אחד נפצע קשה כתוצאה מהירי.

הרמטכ״ל, אייל זמיר בהערכת מצב וסיור שטח בחאן יונס, רצועת עזה, 25 במאי 2025. דובר צה"ל
הרמטכ"ל זמיר בסיור ברצועת עזה/דובר צה"ל

הרמטכ"ל איל זמיר הגיע ביום ראשון לסיור בעומק השטח הפלסטיני ברצועת עזה לסדרת מפגשים עם מפקדים בסדיר ובמילואים. אל הרמטכ"ל התלוו מפקד חיל האוויר האלוף תומר בר, מתאם פעולות הממשלה בשטחים האלוף רסאן עליאן, וראש חטיבת המבצעים תא"ל ישראל שומר.

ביקור הרמטכ"ל הגיע על רקע הגברת הלחץ הצבאי ברצועה בדגש על החלק הצפוני - במטרה להניע אוכלוסייה מצפון לאזור המחסות בדרום. מקורות צבאיים אמרו כי בימים הקרובים צה"ל יגביר את הלחץ הצבאי ברצועת עזה, במקביל אמרו המקורות כי מתאם פעולות הממשלה בשטחים אמור לאשר פתיחה של מרכז סיוע הומניטרי נוסף כדי להרחיב את מערך חלוקת המזון לתושבים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully