וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בהיקף חריג מאוד: צה"ל תוקף בצפון רצועת עזה, הדי פיצוצים בנגב, במרכז ובירושלים

עודכן לאחרונה: 2.6.2025 / 1:02

עוד לילה שבו חלונות הבתים רועדים מעוצמת הפיצוצים בזה אחר זה. צה"ל פוצץ מספר גדול של תשתיות בשטח הפלסטיני. הפלסטינים דיווחו כי חלק מהפיצוצים הם תקיפות של צה"ל מצפון לעיר עזה. מדובר בשני מוקדי תקיפות עיקריות: שכונת אל אמל בחאן יונס וחלקה הצפוני של העיר עזה

בוידיאו: תקיפת צה"ל ברצועת עזה, 2 ביולי 2021/אתר רשמי

היקף פיצוצים חריג בצפון רצועת עזה. צה"ל פוצץ לפני זמן קצר (שני) מספר גדול של תשתיות בשטח הפלסטיני. הדי הפיצוצים נשמע בכל הנגב ואף באזור המרכז וירושלים. חלונות הבתים רועדים מעוצמת הפיצוצים בזה אחר זה.

הפלסטינים דיווחו כי חלק מהפיצוצים הם תקיפות של צה"ל מצפון לעיר עזה. מדובר בשני מוקדי תקיפות עיקריות: שכונת אל אמל בחאן יונס וחלקה הצפוני של העיר עזה.

תקיפות חיל האוויר בית-החולים 'האירופי' בח׳אן-יונס, 14 במאי 2025. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
היקף פיצוצים חריג בצפון רצועת עזה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

כוחות צוות הקרב של חטיבה , פועלים בימים אלו בחאן יונס במסגרת מבצע "מרכבות גדעון". במהלך הפעילות חוסלו עשרות מחבלים, הושמדו כ-100 תשתיות טרור ואותר תוואי תת-קרקעי ששימש לפעילות טרור.

הכוחות בשטח זיהו שלושה מחבלים שניסו למלכד את המרחב באמצעות מטענים. הלוחמים הכווינו כלי טיס של חיל האוויר שתקף וחיסל את המחבלים. בנוסף, לוחמי יחידת יהל"ם חשפו והשמידו תוואי תת-קרקעי בעומק של כ-30 מטרים ובאורך של כ-700 מטרים.

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

מקורות צבאיים אמרו כי בימים הקרובים צה"ל יגביר את הלחץ הצבאי ברצועת עזה, בדגש על החלק הצפוני - במטרה להניע אוכלוסייה מצפון לאזור המחסות בדרום. במקביל אמרו המקורות כי מתאם פעולות הממשלה בשטחים אמור לאשר פתיחה של מרכז סיוע הומניטרי נוסף כדי להרחיב את מערך חלוקת המזון לתושבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully