וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המשטרה פיזרה מסיבת טבע לא חוקית בכנרת; מארגן האירוע עוכב לחקירה

עודכן לאחרונה: 1.6.2025 / 8:14

מאות צעירים השתתפו במסיבה לא מאושרת סמוך לחוף אמנון. השוטרים החרימו ציוד הגברה ועיכבו לחקירה את המארגן, בן 51 מזכרון יעקב. במשטרה מזהירים מהסכנות שבאירועים בלתי חוקיים וקוראים להורים לגלות אחריות

מסיבת טבע לא חוקית בהשתתפות מאות אנשים על חופי הכנרת/דוברות משטרת ישראל

שוטרי מחוז צפון פיזרו ביום שישי בצהריים מסיבת טבע לא חוקית סמוך לחוף אמנון שבכנרת. במסיבה השתתפו מאות בני אדם, ונפרסה תשתית נרחבת לקיום האירוע - ללא אישורים כנדרש בחוק.

עם הגעת הכוחות לזירה, אותרו מאות משתתפים וציוד הגברה בהיקף גדול. השוטרים פעלו לפיזור המבלים, החרימו את הציוד, ועיכבו את מארגן המסיבה - תושב זכרון יעקב בן 51 - לחקירה בתחנת המשטרה.

מסיבת טבע לא חוקית בהשתתפות מאות אנשים על חופי הכנרת. דוברות משטרת ישראל
מסיבת הטבע בחוף אמנון, ביום שישי/דוברות משטרת ישראל

במשטרה הבהירו כי מסיבות מסוג זה מסכנות את שלומם של המשתתפים בשל היעדר תנאים בסיסיים כגון אבטחה, מים, צל, שירותים רפואיים ואמצעי בטיחות. עוד נמסר כי אירועים אלה עלולים להוות כר לפעילות פלילית ולשימוש בסמים ואלכוהול.

"משטרת ישראל קוראת לציבור לוודא כי כל מסיבה או אירוע נערכים באישור הרשויות המוסמכות, ומדגישה את האחריות של ההורים לוודא שילדיהם משתתפים רק באירועים מאושרים ובטוחים", נמסר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully